Κανείς δεν τον γνώριζε - Ποιος είναι ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά

Εσείς τον ξέρετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κανείς δεν τον γνώριζε - Ποιος είναι ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά

Η οικογένεια Ρουβά αποτελείται από τρία αδέρφια. Ο Σάκης, ο οποίος συχνά δημοσιεύει γλυκές στιγμές με την γυναίκα του (δείτε εδώ μία από αυτές), είναι γνωστός για την επιτυχία του στο τραγούδι, ενώ ο Απόστολος έγινε πρόσφατα γνωστός ως μάγειρας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, και συνεχίζει να είναι πρόσωπο της επικαιρότητας εξαιτίας της συμμετοχής του στο Survivor 5 και πρόσφατα ανακαλύψαμε και την πανέμορφη σύντροφό του.

Ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά

Υπάρχει, όμως, ακόμη ένας αδερφός, ο οποίος έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι ο Νίκος, που μένει στην Κέρκυρα από όπου κατάγεται η οικογένεια και και ασχολείται με την γλυπτική και ξύλο.

Είναι ο ετεροθαλής αδερφός του Απόστολου και του Σάκη και αποφοίτησε από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας και παίζει κιθάρα, κάνοντας φανερό πως μία καλλιτεχνική φλέβα διαπερνά τους τρεις άντρες.

Πρόσφατα, μάλιστα, άνοιξε και εργαστήρι γλυπτικής με ξύλα δίνοντας πρόσβαση σε όσους αγαπούν αυτή την ασχολία.

Ο μικρός αδερφός του Σάκη Ρουβά

Ολόκληρο θηρίο - Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί ο Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς τις τελευταίες ημέρες απείχε από τα social media μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς. Ο τραγουδιστής παρόλο που έχει ενεργό ρόλο στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές του είχε καιρό να κάνει κάποια ανάρτηση.

Πρόσφατα ωστόσο, εκτός της φωτογραφίας του αγκαλιά με την κιθάρα του, μας έδειξε και το νέο του αυτοκίνητο. Έχει μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Εκτός λοιπόν της mercedes που διαθέτει η οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη, ο Σάκης έχει στην κατοχή του και ένα μεγάλο SUV της Land Rover που βρίσκεται ήδη στην 3η του γενιά.

Το ζευγάρι έχει κυρίως μεγάλα αυτοκίνητα για να χωράνε και τα τέσσερα παιδιά τους.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη αυτοκίνητο

Σάκης Ρουβάς αυτοκίνητο