Αθηνά Οικονομάκου: Ο πραγματικός λόγος που ο πατέρας της δεν πήγε στο γάμο της

Όλο το σκηνικό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Ο πραγματικός λόγος που ο πατέρας της δεν πήγε στο γάμο της

Η λαμπερή ηθοποιός και επιχειρηματίας Αθηνά Οικονομάκου, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Μιχόπουλο, σε μία τελετή βγαλμένη από παραμύθι. όμως υπήρχε μια ηχηρή απώλεια από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, καθώς έλειπε ο πατέρας της από το πλευρό της.

Η ίδια, είχε αναφερθεί λίγο καιρό μετά στο γεγονός και αποκάλυψε το λόγο που ο πατέρας της απουσίαζε από τον γάμο της, καθώς είχαν ακουστεί πολλά τότε, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια και στις φήμες.

Ο λόγος που ο πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου απουσίαζε από το γάμο της

Η ηθοποιός όταν μίλησε για το γεγονός είχε αναφέρει πως: «Ο μπαμπάς μου. Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη.»

Η Αθηνά Οικονομάκου στο γάμο της

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο 5αστερο ξενοδοχείο της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου

Δεν είναι τυχαίο ότι η Αθηνά Οικονομάκου περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Στα δύο αυτά νησιά, έχει τα 5άστερα ξενοδοχεία Kivotos, η οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Σαντορίνη πρέπει να ξέρετε οπωσδήποτε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε αυτό το... παλάτι γιατί αξίζει να πάτε!

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί! Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο;

Επειδή το Kivotos Santorini θα αποτελέσει το νέο στολίδι της Σαντορίνης και θα προκαλέσει αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει από 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος 2070€.

Δείτε φωτογραφίες του στο Travelstyle.gr