Κυψέλη: Εισέβαλε στο πλατό και άφησε "κάγκελο" τον Σταύρο Σβήγκο

Τα γκρέμισε από τη χαρά του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κυψέλη: Εισέβαλε στο πλατό και άφησε

Στην εκπομπή Κυψέλη, ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3, ο ταλαντούχος ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, που φέτος τον απολαμβάνουμε σε ένα νέο ρόλο. Ωστόσο στο πλατό δεν πήγε μόνος του αλλά με μία...μικρή συντροφιά.

Μαζί του ήταν και ο σκύλος του, ένα γιγαντόσωμο κάνε κόρσο το οποίο ήταν πίσω από τις κάμερες, ωστόσο δεν άντεξε πολύ και όρμησε στο πλατό αφήνοντας τους

Το σκυλί του Στάυρου Σβήγκου όρμησε στο πλατό και άφησε τους πάντες άφωνους

Η χαριτωμένη Άιρα «εισέβαλε» στο πλατό και από τη χαρά της η δυνατή ουρά της γκρέμισε τους καφέδες στο τραπεζάκι της εκπομπής.

Ο ηθοποιός τότε διηγήθηκε την ιστορία της, καθώς την υιοθέτησε όταν κάποιος την παράτησε στου Γκύζη σε κακή κατάσταση.

«Ζούμε μαζί τα τελευταία 8 χρόνια» είπε.

«Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σάκη Ρουβά...»

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Δευτέρας 21/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολύκροτες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που έχουν προκαλέσει σάλο και έχουν συζητηθεί πολύ από όλους. Όπως είπε ο ίδιος δεν περίμενε κάτι διαφορετικό από τον τραγουδιστή και έτσι δεν του έκανε εντύπωση.

«Όταν βλέπουμε ακόμα και σήμερα να προσπαθούν να συγκαλύψουν πράγματα, να επιτρέπονται πράγματα τα οποία είναι κακοποιητικά προς έναν άλλο άνθρωπο και το βλέπεις από πρόσωπα που τυχαίνει από το να είναι εκλεγμένα μέχρι να έχουν απλά δημόσιο λόγο όπως έχω και εγώ αυτή τη στιγμή, αυτό είναι απαράδεκτο.

Δεν περίμενα κάτι άλλο από τον Σάκη Ρουβά. Γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα; Δε ξέρω αν είναι καλός χρυσός και άγιος στην προσωπική του ζωή, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ να ασχολείται με πιο βαθιά πράγματα. Από που να ξεκινήσω για αυτόν; Από τον Λυκαβηττό;», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.