«Όταν μια γυναίκα βιάζεται δεν έχει ανάγκη να...» - Καταπέλτης ο δικηγόρος του Φιλιππίδη μετά την διακοπή της δίκης

Ποιους έχει στο πλάι του ο ηθοποιός;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν μια γυναίκα βιάζεται δεν έχει ανάγκη να...» - Καταπέλτης ο δικηγόρος του Φιλιππίδη μετά την διακοπή της δίκης

Δηλώσεις έκανε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη αμέσως μετά την διακοπή της δίκης το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3. Ο ηθοποιός όπως έγινε γνωστό δε μπόρεσε να παραστεί στην δίκη σχετικά με τον ένα βιασμό και τις 2 απόπειρες, που του καταλογίζονται.

Πολύς κόσμος έσπευσε να κατηγορήσει τον Φιλιππίδη για δειλία και αυτό το γεγονός θέλησε να ξεκαθαρίσει η υπερασπιστική του γραμμή. Πιο αναλυτικά ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε πως δεν πρόκειται για καμία αποφυγή και καμία παράσταση η σημερινή δίκη.

Oι δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη στον ΑΝΤ1

«Η παρούσα διαδικασία δεν είναι θεατρική παράσταση. Ο κ. Φιλιππίδης δεν υποδύεται κάποιον ρόλο. Το ακροατήριο και οι φυλακές δεν είναι θεατρικό σκηνικό είναι πραγματικότητα. Σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα είναι αποφασισμένος να καταρρίψει όλες τις έωλες κατηγορίες», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Όταν μια γυναίκα βιάζεται δεν έχει ανάγκη να της το θυμίσει κανένας», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, λέγοντας ότι μετά από δυο μήνες η καταγγελλούσα επισκέφθηκε το Πέτρο Φιλιππίδη και είπε ότι βιάστηκε ξανά.

Τέλος, ο κύριος Δημητρακόπουλος τόνισε ότι ο ηθοποιός έχει στο πλευρό του την οικογένειά του όχι όμως και τους συναδέλφους τους που δεν έρχονται να καταθέσουν για τη συνεργασία που είχαν, επειδή φοβούνται μην υπάρξει δημόσια διαπόμπευση.

Η πλευρά των μηνυτών αμφισβητεί το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού

Ο Αλέξανδρος Μίντζιας, συνήγορος υπεράσπισης των ηθοποιών, αμφισβητείται ο λόγος για τον οποίο δεν έδωσε το παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης στην δίκη: «Όταν προϊδεάζεις έναν κόσμο ότι θα δικάσεις στις 18 Μαρτίου, δικάζεις. Επιτρέψτε μου να είμαι καχύποπτος από την ημέρα που ξεκίνησε όλο αυτό. Υπάρχουν επικαλούμενοι λόγοι υγείας χωρίς κανένα πιστοποιητικό. Έρχονται δικηγόροι αντί γιατροί και λένε ότι θα τον δείτε και θα σας πείσει και ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό»