Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη - «Έκλαψα, λύγισα, σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα»

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη - «Έκλαψα, λύγισα, σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα»

Πριν από λίγο καιρό η Παρασκευή Κερασιώτη ήρθε αντιμέτωπη με ένα τραγικό περιστατικό το οποίο την "τσάκισε" ψυχολογικά καθώς έχασε το μεγαλύτερό της στήριγμα όπου ήταν ο αγαπημένος της πατέρας.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM όπου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών παραμένει αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε αυτή τη φορά για την ψυχολογία της αλλά και την δύσκολη περίοδο που εξακολουθεί να βιώνει μέσα από ένα Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Παρασκευή Κερασιώτη ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όπως έχω ξαναπεί, είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, πολλές φορές, έκλαψα, πολλές φορές λύγισα, ευτυχώς έχω την οικογένειά μου που με στηρίζει και έναν άγγελο που με προστατεύει από ψηλά και έτσι χαμογελάω ξανά και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη».

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του πατέρα της - «Όσα εμπόδια και αν έρθουν στην ζωή μας...»

Μια πολύ δύσκολη περίοδο βίωσε το τελευταίο διάστημα η Παρασκευή Κερασιώτη, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της. Η πρώην παίκτρια του GNTM είχε τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της ωστόσο προσπαθεί να προχωρήσει στην ζωή της και να συνεχίζει να κυνηγά τα όνειρά της.

Η ίδια όλον αυτόν τον καιρό είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Παρασκευή δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία που χαμογελά, προκειμένου να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

«Never stop smiling. Όσα εμπόδια και αν έρθουν στην ζωή μας όσες φορές και να λέμε δεν αντέχουμε πάντα θα αντέχουμε και άλλο και αυτό το λέει ένας άνθρωπος που έχασε το ποιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της και όμως ακόμα ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ» έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Παρασκευή Κερασιώτη χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του πατέρα της