Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ανακοίνωσε με μια φωτογραφία ότι...

Έγιναν γνωστά πριν από λίγο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ανακοίνωσε με μια φωτογραφία ότι...

Πολύ ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν πριν μερικές ώρες για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος συνεχίζει κανονικά την περιοδεία του, μιας και όπως αποκαλύφθηκε, πρόκειται να ενώσει τις δυνάμεις του με την Τάμτα σε μία φοβερή διασκευή.

Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο Εκδρομή (2022).

Το single που “στιγμάτισε” τα πιο όμορφα χρόνια μας, το τραγούδι που μας έκανε να ερωτευτούμε, να γελάσουμε αλλά και να πονέσουμε, έρχεται νοσταλγικά στους ήχους του σήμερα να μας “ταξιδέψει” σε ότι αγαπήσαμε και αγαπάμε αληθινά! Αυτή τη φορά με μια πιο DANCE διάθεση.

Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η «Εκδρομή», φέρει την υπογραφή του πολυδιάστατου Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη δημιουργό των μεγαλύτερων επιτυχιών Ελεάνα Βραχάλη! Τη μουσική ενορχήστρωση για την ΕΚΔΡΟΜΗ 2022 επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη Χ ΤΑΜΤΑ – Εκδρομή 2022 – κυκλοφορεί από την Παρασκευή 18 Μαρτίου αποκλειστικά στο Spotify, ενώ στο YouTube έρχεται την Παρασκευή 1 Απριλίου!

Η σχέση που είχε ο Χατζηγιάννης πριν τα φτιάξει με τη Μακρυπούλια

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν είναι η πρώτη γνωστή σχέση του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, κάποια χρόνια πριν τα φτιάξουν, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ζευγάρι με την επίσης τραγουδίστρια, Δέσποινα Ολυμπίου. Μάλιστα οι δυο τους έζησαν έναν πολύ δυνατό έρωτα για 6 ολόκληρα χρόνια, ο οποίος έληξε με πολύ ήρεμο και διακριτικό τρόπο.

Μιχάλης Χατζηγιάννης Δέσποινα Ολυμπίου σχέση

«Ο Μιχάλης βρέθηκε στη ζωή μου το 2003, μου έκανε μια πρόταση να μου κάνει παραγωγή και να μου γράφει τραγούδια. Εκείνη την περίοδο ο Μιχάλης ενδιαφερότανε να κάνει και παραγωγή εκτός από τα δικά του cd ήταν η πρώτη του παραγωγή σε άλλον καλλιτέχνη.

Εγώ είμαι της πορείας δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα, ερωτεύομαι αργά και βαθιά και επικίνδυνα. Και μετά το πληρώνω αλλά δεν έχει σημασία χαλάλι. Σύντομα, αφού τελείωσε η καλοκαιρινή περιοδεία και ξεκίνησε η χειμερινή ολοκληρώσαμε και το cd δουλέψαμε ακόμα μαζί και συνεχίσαμε έξι χρόνια μαζί.

Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ τη σχέση μας, όταν έχεις ερωτευτεί και ξεκινήσει έτσι και αγαπήσεις μετά και έχεις και έρωτα και αγάπη έχεις έναν ωραίο συνδυασμό. Αν καταφέρεις να έχεις και έρωτα και αγάπη μαζί είναι τέλειο», είπε παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δέσποινα Ολυμπίου.

Η Δέσποινα Ολυμπίου συνέχισε τη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τώρα πια είναι παντρεμένη με τον Πάνο Δούκα.