Χαμογέλα και Πάλι: Εκτός εκπομπή Σταματόπουλος και Συρίγος - Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Εκτός εκπομπή Σταματόπουλος και Συρίγος - Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου

Με λίγο διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (19/2) η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό πως τόσο ο Παύλος Σταματόπουλος όσο και ο Νίκος Συρίγος βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι θέσεις τους στο πλατό βέβαια δεν έμειναν κενές, καθώς στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ το ξέσπασμά του έξω από το δικαστήριο) καθώς και η Άννα Κανδύλη, δημοσιογράφος του Mega.

Μαζί τους και ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος είναι συνεργάτης της εκπομπής και κάνει κατά κύριο λόγο εξωτερικά ρεπορτάζ.

Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι

Τα τρυφερά λόγια της για τον πρώην της, Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ευχάριστη έναρξη για το Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου 12/3. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να δει όσο μπορεί, με πιο θετική ματιά το σαββατοκύριακο που ξημέρωσε μιας και στο σπίτι της, υπάρχει μεγάλη γιορτή.

Δημόσιες ευχές έστειλε λοιπόν σε όσους γιορτάζουν, κάνοντας φυσικά αναφορά στους δικούς της Θοδωρήδες. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς της με το ίδιο όνομα του πρώην άντρα της. Θοδωρή λένε επίσης και τον ανιψιό της Χρηστίδου και έτσι λοιπόν έστειλε μαζικά φιλιά και ευχές.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως, αν και η Σίσσυ με τον Μαραντίνη δεν είναι πια μαζί και οι δύο πλευρές διατηρούν μια πολύ αξιοπρεπή στάση. Είναι ενωμένοι για τα παιδιά τους και αποδεικνύουν συνεχώς πως χώρισαν μόνο σαν ζευγάρι και όχι ως γονείς. Αντίστοιχη κίνηση είδαμε να κάνει και ο τραγουδιστής στα πολύ δύσκολα της μητέρας των παιδιών του.

«Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να πούμε Χρόνια Πολλά γιατί στο δικό μας σπίτι είναι μεγάλη γιορτή η σημερινή. Γιορτάζει ο μπαμπάς μου, ο ανιψιός μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Είναι μεγάλη γιορτή και να στείλω ένα φιλί» ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.