Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση έξω από τα δικαστήρια - «Μη με ρωτάτε βλακώδη πράγματα!»

Οργισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση έξω από τα δικαστήρια - «Μη με ρωτάτε βλακώδη πράγματα!»

Έξω από τα δικαστήρια που εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλίππίδη πέτυχε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή 18/3, τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος είχε πολύ μεγάλη ένταση και ήταν αρκετά εκνευρισμένος. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποχώρησε από το δικαστήριο εξετείας κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο κοντοστάθηκε για λίγο για να κάνει κάποιες δηλώσεις.

Τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για την υπόθεση του Φιλιππίδη

«Αφήστε και την ψυχολογική μου κατάσταση...θα περιμένουμε ποια είναι η επόμενη δικάσιμος θα είμαστε ξανά όλοι εδώ. Ο χρόνος τρέχει πρέπει να φύγω. Περιμέναμε μια ώρα για να δώσουμε το παρον. Εγώ φεύγω και η διαδικασία θα συνεχιστεί», είπε με αρκετή ένταση ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Μόνο δυο τρεις μάρτυρες λείπανε. Δεν θα πω τα ονόματα αυτών που λείπουν, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση», ανέφερε κλείνοντας ο ηθοποιός, εξοργισμένος με την ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν βρίσκεται εκεί η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η αποκάλυψη για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ φωτογραφίες), με τον ηθοποιό να έχει επιλέξει να απουσιάσει από το δικαστήριο. Όπως εξήγησε πριν από λίγη η εκπομπή Πρωινό η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί.

Εδώ και μερικές μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, αυτή την περίοδο κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού με τον Λιγνάδη και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Επειδή μίλησα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ώρες περνάει δύσκολες ώρες, διότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Είναι στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί υπάρχουν κάποιες φήμες ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών, δεν είναι στο νοσοκομείο.

Είναι στο κελί, όπου μένει μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και ακόμα δύο επίορκους αστυνομικούς. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί περαιτέρω, διότι αντιλαμβανόμαστε όλοι χωρίς να είμαστε γιατροί διότι η σημερινή ημέρα είναι μία πολύ κρίσιμη ημέρα. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε κατηγορήσουν για πολύ βαριά πράγματα, για πολύ βαριές πράξεις να περνούν την πόρτα των δικαστηρίων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.