Έλενα Χριστοπούλου: "Σπάει" τη σιωπή της για την επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM - «Δεν έχω κάνει κανένα...»

Δύσκολα τα πράγματα για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου:

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (19/3) η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για την επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

«Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τους ανθρώπους του GNTM για την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha. Το Style me Up τελείωσε, έκλεισε τον κύκλο του, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και προχωράμε.

Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά κάτι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να δω την Ηλιάνα ξανά στο GNTM»

To ξέσπασμα της Ζενεβιέβ κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πέτυχε την Ζενεβιέβ Μαζαρί, που κλήθηκε να απαντήσει για το επόμενο GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και την Βίκυ Καγιά. Η art director ωστόσο ήθελε να σταθεί στο μεγαλύτερο γεγονός που συμβεί αυτή την στιγμή, τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όσον αφορά τον επόμενο κύκλο του GNTM, η Μαζαρί παραδέχτηκε πως γίνονται κάποιες συζητήσεις, ώστε το ριάλιτι να προχωρήσει και την επόμενη σεζόν. Αλλά επικεντρώθηκε στις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την Χαβάη.

«Γίνονται συζητήσεις για το GNTM, ξέρω ότι το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω λάβει τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM, μακάρι να γυρίσει. Ο καθένας κοστολογεί ότι φέρνει έτσι όπως θέλει. Δεν με αφορά το ποιοι θα είναι μπροστά από τις κάμερες. (Δείτε εδώ τον αδιαπραγμάτευτο όρο της Ηλιάνας για να επιστρέψει στο GNTM)

Εμένα με ενδιαφέρει αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσίαση είναι κάτι διαφορετικό. Αυτό που με ενδιαφέρει στην τηλεόραση είναι να χτίζω πράγματα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ και συνέχισε: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο».

Φυσικά μας έδωσε και το μεγαλύτερο spoiler ότι η all time classic παρουσιάστρια του GNTM, Βίκυ Καγιά μπορεί και να επιστρέψει στο παιχνίδι. «Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει».