Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά - Έτοιμος για το νέο του βήμα ο Μάρκος Σεφερλής

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά - Έτοιμος για το νέο του βήμα ο Μάρκος Σεφερλής

Τη νέα του σειρά πρόκειται να παρουσιάσει σε λίγες μέρες ο Μάρκος Σεφερλής, η οποία θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Φυσικά, στο πλευρό του βρίσκεται και σε αυτό το νέο του επαγγελματικό βήμα η Έλενα Τσαβαλιά.

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια σημαντική αλλαγή, καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς αντιλήφθηκε την ακόμη πιο χειμαρρώδη, την ακόμη πιο super προσωπικότητα της ηρωίδας που υποδύεται. Κάτι που μάλλον δεν αντικατοπτρίζοταν ορθά στον προηγούμενο τίτλο.

Για αυτό και ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να έρθει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την υπερηρωίδα του, την Super Mammy που θα ονομάζεται Χαρίκλεια, καθώς η επιθυμία του ηθοποιού είναι να τιμήσει την αγαπημένη του μητέρα.

Στο πλευρό του Σεφερλή η Τσαβαλιά

Μέσα σε αυτό το κλίμα συγκίνησης, η Τσαβαλιά έχει έρθει να τον στηρίξει σε απόλυτο βαθμό. Η επίσης ηθοποιός και επιχειρηματίας βρίσκεται στα γυρίσματα και θα συμμετάσχει, λογικά, στην νέα σειρά, αναρτώντας και μια σχετική φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει με... την Χαρίκλεια, καθώς ο Σεφερλής ήταν ντυμένος στον νέο του χαρακτήρα.

Στο πλευρό του Σεφερλή η Τσαβαλιά

Η διαφορά ηλικία της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1984, παίζοντας μαζί με τη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία Μια Ρένα χωρίς φρένα. Από το 1986 μέχρι το 1989 ακολούθησε αρκετές βιντεοταινίες άλλοτε με πρωταγωνιστικούς και άλλοτε με μικρότερους ρόλους. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε λάβει μέρος σε συνολικά 29 βιντεοταινίες. Είναι γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου 1964.

Τόσα χρόνια περνάει η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι Έλληνας κωμικός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παρουσιαστής. Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, το θέατρο, το σινεμά, αλλά κυρίως με την επιθεώρηση. Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται.

Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή. Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.