«Δεν πάω πουθενά γιατί...» - Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η Σίσσυ Χρηστίδου δεν πάει καλεσμένη σε εκπομπές

Το είπε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν πάω πουθενά γιατί...» - Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η Σίσσυ Χρηστίδου δεν πάει καλεσμένη σε εκπομπές

Εδώ και αρκετά χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου αποφεύγει να είναι καλεσμένες σε εκπομπές, παρόλο που την καλούν. Μάλιστα, η ίδια θέλησε να μοιραστεί για πρώτη φορά τον λόγο, μέσα από την σημερινή 19/3 της εκπομπή, από την οποία ήταν 2 άτομα απόντα.

Αφορμή στάθηκε η κουβέντα που είχε με τους παρουσιαστές της εκπομπής Στούντιο 4.

Ο λόγος που δεν πάει καλεσμένη η Σίσσυ Χρηστίδου

«Μπορείς να έρθεις κι εσύ από την άλλη πλευρά αλλά δεν έρχεσαι εδώ και δυο χρόνια», της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ξέρεις τι γίνεται; Δεν πάω πουθενά γιατί μπλέκονται πολλοί φίλοι, οπότε λέω πως αν μια φορά σε έναν μετά θα πρέπει να πάω παντού και επειδή δεν πέρασα και εύκολα αυτά τα δύο χρόνια που αναφέρεις, δηλαδή δεν ήταν και παιχνιδάκι, ακόμη ζορίζομαι. Όταν θα είμαι πιο χαλαρή, θέλω πάρα πολύ να έρθω σε εσάς»,

Τα τρυφερά λόγια της για τον πρώην της, Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ευχάριστη έναρξη για το Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου 12/3. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να δει όσο μπορεί, με πιο θετική ματιά το σαββατοκύριακο που ξημέρωσε μιας και στο σπίτι της, υπάρχει μεγάλη γιορτή.

Δημόσιες ευχές έστειλε λοιπόν σε όσους γιορτάζουν, κάνοντας φυσικά αναφορά στους δικούς της Θοδωρήδες. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς της με το ίδιο όνομα του πρώην άντρα της. Θοδωρή λένε επίσης και τον ανιψιό της Χρηστίδου και έτσι λοιπόν έστειλε μαζικά φιλιά και ευχές.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως, αν και η Σίσσυ με τον Μαραντίνη δεν είναι πια μαζί και οι δύο πλευρές διατηρούν μια πολύ αξιοπρεπή στάση. Είναι ενωμένοι για τα παιδιά τους και αποδεικνύουν συνεχώς πως χώρισαν μόνο σαν ζευγάρι και όχι ως γονείς. Αντίστοιχη κίνηση είδαμε να κάνει και ο τραγουδιστής στα πολύ δύσκολα της μητέρας των παιδιών του.

«Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να πούμε Χρόνια Πολλά γιατί στο δικό μας σπίτι είναι μεγάλη γιορτή η σημερινή. Γιορτάζει ο μπαμπάς μου, ο ανιψιός μου, ο μπαμπάς των παιδιών μου. Είναι μεγάλη γιορτή και να στείλω ένα φιλί» ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.