«Κόντεψα να πεθάνω όταν...» - Συγκλονίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την υγεία του

«Είχα φτάσει 140 κιλά»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Κόντεψα να πεθάνω όταν...» - Συγκλονίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την υγεία του

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, προχώρησε ο αγαπημένος στο τηλεοπτικό κοινό Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός παραγωγός και σκηνοθέτης, στον οποίο όλη η χώρα έδειξε τη συμπάθεια της με τα ευχάριστα που συμβαίνουν στη ζωή του καθώς πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με την Ιλαέιρα Ζήση, μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και μας άφησε άφωνους.

Αποκάλυψε το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και μίλησε για το ποιοι του στάθηκαν στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Η απίστευτη αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το πρόβλημα υγείας του

«Όταν ήμουν 17 ετών κόντεψα να πεθάνω από παχυσαρκία και υψηλά ποσοστά λίπους. Τα ζωτικά μου όργανα υπολειτουργούσαν και οι γιατροί μού έλεγαν ότι μέχρι τα 25 θα πάθω ανακοπή ή έμφραγμα και θα μείνω στον τόπο. Είχα φτάσει 140 κιλά, δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω και είχα μόνο την οικογένειά μου δίπλα μου. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Με λέγανε χοντρό, γουρουνάκι, βόδι και διάφορα άλλα προσβλητικά σχόλια», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τα κιλά με βοήθησε η οικογένειά μου να μπω σε πρόγραμμα διατροφής και το ακολούθησαν και αυτοί για να με στηρίξουν.

Κατάφερα μέσα σε δύο χρόνια να χάσω 50 κιλά. Κι όμως, λίγα χρόνια μετά αισθάνομαι ότι αυτό το δυστυχισμένο παχουλό αγοράκι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, έχοντας κατακτήσει τα όνειρά του και έχοντας βρει τη γυναίκα της ζωής του, την Ιλάειρα».

Κλείνοντας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε για το γάμο του με την Ιλάειρα: «Ο γάμος θα γίνει στις 28 Αυγούστου, στην Κύπρο. Έχουμε καλέσει 3.000 άτομα και για καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς έχουμε κλείσει μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας».

Ευχάριστα νέα για τη σύντροφο του Μαυρικίου

Η κάμερα του Happy Day, πέτυχε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του, πλέον, Ιλάειρα Ζήση, και μίλησαν για την επόμενη μέρα του αρραβώνα αλλά και για πολλά ακόμα. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως, μαζί με την σύντροφό του, έχουν δεχτεί δύο τηλεοπτικές προτάσεις για εκπομπή ενώ, μάλιστα αναφέρθηκε και στην collection ρούχων που θα λανσάρει η αγαπημένη του.

Ο θεατρικός παραγωγός, επιπλέον, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για το μενού των αρραβώνων, από το οποίο όπως είπε έφαγε αλλά...δεν χόρτασε.

«Ξεκουραστήκαμε, αλλά οι γιαγιάδες και οι θείες δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να μας ξεματιάζουν. Έχουμε προσλάβει κόσμο, έχουμε δώσει δουλειά σε κόσμο», είπε χαριτολογώντας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε για τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα:

«Από ένα μενού με 20 πιάτα… Εγώ τον πήρα τηλέφωνο. Του λέω “ρε Σπύρο να σε ρωτήσω κάτι, τι κουβέντα είπες;” Μου λέει “εγώ δεν τρώω αρνιά…” “Ποια αρνιά” του λέω! Φλογέρες, σαλάτες, τυρόπιτες… Ο πεθερός μου φρόντισε για όλους. Και για vegan και για όλους».

Ο ίδιος, μάλιστα ανακοίνωσε το νέο επιχειρηματικό βήμα της Ιλάειρας: «Θα λανσάρει τον επόμενο μήνα την πρώτη της κολεξιόν ρούχων. Το σλόγκαν της είναι πρωτότυπο και θα λέγεται “Κάθε γυναίκα έχει μέσα της μια πριγκίπισσα”».