Χρήστος Μάστορας: Με φτερά αγγέλου στο νέο του video clip - Η καινούργια του επιτυχία

Στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χρήστος Μάστορας: Με φτερά αγγέλου στο νέο του video clip - Η καινούργια του επιτυχία

Ο ταλαντούχος κριτής του X- Factor Χρήστος Μάστορας, εκτός από το νέο του ρόλο στο Mega έχει και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του, όπως το video clip της νέας του επιτυχίας, που ήδη έχει λατρέψει το κοινό του, το Αν! Ο αγαπημένος τραγουδιστής, έχει σκηνοθετήσει το video και μας παρουσιάζει τον εαυτό του ως άγγελο παγιδευμένο από την αγάπη.

Ο Χρήστος Μάστορας στο νέο του video clip για το κομμάτι Αν

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Αν», μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα σε μουσική και στίχους των Arcade, που κυκλοφορεί από την Panik Records, αγαπήθηκε από το κοινό και βρίσκεται σταθερά στο top10 του ραδιοφωνικού airplay. Το τραγούδι συνεχίζει το σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχουν χαρίσει οι Melisses και αποτελεί το τρίτο solo τραγούδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Μάσκορας μετά τα άκρως επιτυχημένα «Δεν Έχω Ιδέα» και «Ένα Λεπτό».

«Με στεναχωρεί που δεν έχετε ιδέα ποια είμαι» - Αδιανόητο περιστατικό με τον Χρήστο Μάστορα

Kαι όμως ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA το μουσικό show «X- Factor» όπου έγινε γνωστό οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος. Από την άλλη, η πρώτη διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε στην σκηνή κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την φωνή της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λαζαρίδου η οποία αποφάσισε να ερμηνεύσει το «Αν το Λες Αγάπη Αυτό» από Marseaux ft. dPans. Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας δεν δίστασε να φανερώσει τον θαυμασμό του.

Μάλιστα, η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη την οποία δεν περίμενε κανείς μιας και είπε χαρακτηριστικά: «Με στενοχωρεί που δεν έχετε ιδέα ποια είμαι γιατί ακολουθιόμαστε στο Instagram. Και απαράδεκτος»