Ανακοινώθηκε στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή - Νέα αρχή για την Άννα Βίσση

Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή - Νέα αρχή για την Άννα Βίσση

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με το Chart Show το βράδυ του Σαββάτου (19/3) με αφιέρωμα στα τραγούδια χωρισμού (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε). Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος θέλησε να δώσει ένα μικρό spoiler για το νέο επαγγελματικό βήμα της Άννας Βίσση.

Οι δυο τραγουδίστριες είναι πλέον κολλητές φίλες και έτσι η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα νέα για το νέο της δίσκο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το τραγούδι «Σώσε με», ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε πως η Άννα Βίσση θα κάνει ένα δίσκο με επανεκτελέσεις κομματιών του Νίκου Καρβέλα, στον οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και η μεγάλη επιτυχία που ερμήνευσε η Ρίτα Σακελλαρίου.

Η ανακοίνωση του Αρσενάκου για την Άννα Βίσση στον αέρα της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή

«Το τραγούδι αυτό το έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας. Το 1985 η Άννα Βίσση συνεργάστηκε με τη Ρίτα Σακελλαρίου στη Νεράιδα και ο Νίκος Καρβέλας παρουσίασε το «Σώσε με» ως πρώτο τραγούδι για τον επερχόμενο δίσκο της Ρίτας και ακολούθησε το «Αρέσω» και το «Είναι γάτα, είναι γάτα» ο κοντός με τη γραβάτα.

Και να κάνουμε ένα spoiler αυτή τη στιγμή! Η Άννα Βίσση ετοιμάζει έναν δίσκο με επανεκτελέσεις τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας για άλλους δημιουργούς και θα τραγουδήσει το «Σώσε με», ένα από τα τραγούδια τα οποία έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Μακάρι να έρθει η Άννα στο Chart Show»

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στη «Super Κατερίνα» και παραδέχτηκε πως αν και η αγωνία της έχει χτυπήσει κόκκινο, ωστόσο είναι πολύ σίγουρη και έτοιμη για το ξεκίνημά της.

«Έχω χαρά και αγωνία, ελπίζω να πάει καλά, ένα πολύ ωραίο σόου που συμμετείχα τότε με τη Ναταλία. Έχουμε μιλήσει με τη Ναταλία», είπε και πρόσθεσε πως «έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ καιρό. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα διασκεδάσει από το σπίτι, θα θυμηθεί, θα συγκινηθεί».

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την «συμφιλίωση» της με την επι χρόνια «ανταγωνίστρία της» Άννα Βίσση, στο πλατό του J2US, ενώ οι φανς ελπίζουν σύντομα σε ένα reunion. Όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά η Κύπρια συνάδελφός της θα παρευρεθεί στο show, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα αν θα είναι η Άννα Βίσση. Σίγουρα θα δούμε πολλούς ενδιαφέροντες καλλιτέχνες, μακάρι να; είναι και η Άννα».

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι δύο τραγουδίστριες επιθυμούν πολύ να συνεργαστούν μεταξύ τους και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για να μπορέσουν να το φέρουν αυτό εις πέρας. Ο Τάσος Τρύφωνος, πριν λίγες μέρες, αποκάλυψε το πότε θα μπορέσουμε να τις απολάυσουμε και τις δύο μαζί στην σκηνή.