Εκείνη είναι 35 ενώ εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Και δεν τους φαίνεται καθόλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνη είναι 35 ενώ εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει την δική του όμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό του τα 2 παιδάκια τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία και γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο -δείτε εδώ και τις προηγούμενες σχέσεις που είχε η Δούκισσα πριν τον Δημήτρη-.

Η διαφορά ηλικίας Νομικού - Θεοδωρίδη

Το ζευγάρι έχει μεταξύ του 6 χρόνια διαφορά, ωστόσο δεν τους φαίνεται καθόλου!

Η Δούκισσα γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Η διαφορά ηλικίας Νομικού - Θεοδωρίδη

Ο Δημήτρης είναι 41 ετών είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το 2014 είναι Β’ Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. καθώς και Γενικός Διευθυντής Real Estate Development της INTRAKAT. Επίσης κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intradevelopment.

Το σπίτι τους στην Αθήνα

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους στα social media.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μετά το τέλος της παρουσίασης του Super Makeover, δεν έχει κάνει γνωστό κάποιο επόμενο βήμα της στην τηλεόραση και προς το παρόν έχει αφιερώσει τον χρόνο της στα παιδάκια της, Αναστασία και Σάββα.

Η ίδια ανά καιρούς μοιράζεται πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της και η αλήθεια είναι πως κάθε γωνία του είναι απλά μοναδική.