Mad Clip: Στα χνάρια του η αδερφή του - Κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι

Δείτε το πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mad Clip: Στα χνάρια του η αδερφή του - Κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου Mad Clip, οι συγγενείς και οι φίλοι του προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του μέσα από τα τραγούδια του (δείτε εδώ το τραγούδι της Asimina σε στίχους Mad Clip). Στον δρόμο που χάραξε ο τράπερ βαδίζει και η αδερφή του, Άσπα Αναστασοπούλου, η οποία κάνει τα πρώτα βήματά της στον χώρο.

Εδώ και λίγες μέρες, η Άσπα έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο teaser από το νέο τραγούδι της που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό με τίτλο «Όλα στάχτη», το οποίο έγινε viral αμέσως.

Η αδερφή του Mad Clip

Ο ίδιος μάλιστα είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για το ταλέντο που έχει η μικρή αδερφή του και προσπαθούσε να την προωθήσει μέσα από τα social media του.

Πότε βγαίνει ο τελευταίος δίσκος του

Μπορεί να έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ωστόσο συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του, με τους φίλους του να είναι συντετριμμένοι μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος, που θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can't Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το «Money And Drugs Can't Live In Poverty» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, όπως αναφέρει το askunfunk. Μεταξύ των tracks θα υπάρχουν τραγούδια όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Εκατομμυριούχος» και «Streets», καθώς και συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime.

undefined

Επίσης, θα υπάρχουν ένα ή δύο solo κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται από music video, που θα «ανέβει» στο κανάλι του Mad Clip στο YouTube με τη μορφή footage συλλογής από υπάρχοντα πλάνα με τον Mad Clip.

Το executive producing του «Money And Drugs Can't Live In Poverty» θα κάνει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική του οικογένεια, την Capital Music.