«Μας πείραξε που...» - Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκαλύπτει για την απουσία του Love it

Αναφέρθηκε στην παύση της εκπομπής ενοχλημένος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μας πείραξε που...» - Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκαλύπτει για την απουσία του Love it

Το μεσημέρι της Κυριακής 20/3, καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο δημοφιλής ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δεκαήμερη «παύση» του Love it μετά την απόφαση του καναλιού να δώσει έμφαση στην επικαιρότητα και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία

Τότε προχώρησε σε μία αποκάλυψη λέγοντας πως πράγματι τους πείραξε που για δέκα μέρες βρέθηκαν χωρίς εκπομπή.

Η ενόχληση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την πάυση του Love it

«Σταματήσαμε για δέκα μέρες γιατί ο ΣΚΑΪ είναι ένα κατ΄εξοχήν ενημερωτικό κανάλι που ασχολείται πάρα πολύ με τέτοια θέματα όπως ένας πόλεμος. Γι’αυτό σταματήσαμε για δέκα μέρες αλλά τώρα έχουμε επιστρέψει κανονικά.

Επειδή αγαπάει όλη η ομάδα πολύ τη δουλειά μας και την εκπομπή, μας πείραξε που σταματήσαμε για δέκα μέρες. Είναι και μια χρονιά πολύ ανταγωνιστική, δεν είναι για να λείπεις πολύ στο καθημερινό» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Δεν έκρυψα ποτέ πως είμαι ομοφυλόφιλος!»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής 6/3, στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» . Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, ξέρουν όλοι πως ότι έχει να πει το λέει χωρίς να κρύβεται ποτέ πίσω από το δάχτυλο του.

Έτσι μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ενοχλούν σχετικά με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, στην οποία βρίσκεται ο ίδιος στο πάνελ

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για την δημιουργία οικογένειας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι».

«Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε «ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος» για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς» συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι. «Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ.