"Να 'μαστε, λοιπόν..." - Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την επιστροφή της εκπομπής Love it

Καλωσόρισε το κοινό με ένα συναισθηματικό μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το πρωί της Πέμπτης 17/3 η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η παρουσιάστρια, η οποία προκάλεσε σάλο με την τελευταία της ανάρτηση, θέλησε να ξεκινήσει την εκπομπή με ένα συναισθηματικό μήνυμα.

Μέσα από αυτό, τόνισε την αγάπη της για την καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο που της έλειψε και ανέφερε πως η απουσία της ήταν ουσιώδης, αφού προέχει η ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ωστόσο ακόμη και τώρα που η πρωινή ζώνη επέστρεψε στη ψυχαγωγία, η ενημέρωση δεν θα σταματήσει και θα αντιμετωπίζεται με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Το συναισθματικό μήνυμα της Ιωάννας Μαλέσκου στο ξεκίνημα της εκπομπής

«Να ‘μαστε λοιπόν και εμείς! Καλημέρα φίλες και φίλοι, Πέμπτη σήμερα και ξεκινάμε για ελάτε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι Πέμπτη σήμερα, 17 Μαρτίου και η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια απουσία κάποιων ημερών. Αυτό μας έκανε και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο αγαπάμε την εκπομπή αυτή και πόσο αγαπάμε την επαφή με τον κόσμο.

Όπως καταλαβαίνετε, επειδή είμαστε σε έναν σταθμό του οποίου το dna, όπως όλοι γνωρίζετε, κατ’ εξοχήν είναι ενημερωτικό, ήταν στραμμένο το βλέμμα μας στην ενημέρωση και στις διεθνείς εξελίξεις. Άρα και εμείς αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη και τον παλμό, μείναμε για λίγο λίγο πιο μακριά αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά σε αυτά που μας αφορούν όλους».

«Όμως επιστρέψαμε κοντά σας, η χαρά μας είναι μεγάλη και σαν να μην πέρασε μια μέρα θα ξεκινήσουμε από αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σήμερα για σας» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΣΚΑΪ. «Όλες αυτές τις ημέρες, καλώς ή κακώς, αυτός ο χρόνος ο διαθέσιμος μας έκανε όλους ακόμα πιο πολύ να παρακολουθούμε, να διαβάζουμε, να ακούμε και σίγουρα να θέλουμε να κάνουμε το σχόλιο μας και να τα μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι ακριβώς με σεβασμό, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία και σήμερα θα ξεκινήσουμε την εκπομπή», τόνισε στο τέλος και προχώρησε στην κανονική ροή της εκπομπής.

«Επειδή γελάνε όλοι εδώ...» - Οι "σπόντες" της για το κόψιμο του Love It

Εκτός αέρα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα βρισκόταν η Ιωάννα Μαλέσκου και η εκπομπή της, Love It, καθώς προτεραιότητα του ΣΚΑΙ για αυτές τις μέρες ήταν η έκτακτη επικαιρότητα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ωστόσο, ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα ήθελαν την παρουσιάστρια και την εκπομπή της να κόβονται οριστικά από το κανάλι. Στον απόηχο λοιπόν όλων αυτών, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε το πρωί της Δευτέρας 14/3 να δημοσιεύει μερικά βίντεο από τα γραφεία της εκπομπής όπου βρίσκεται παρέα με τους συνεργάτες της.

«Πότε θα κάνουμε εκπομπή;», ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της απάντησαν: «Έλα μου ντε. Σύντομα»! «Κι επειδή γελάνε όλοι εδώ κι επειδή το instagram νομίζω είναι μέσα στο κόλπο, coming soon? Αναρωτήθηκα εγώ. Εντάξει παιδιά;», ρώτησε η παρουσιάστρια.