Σούσουρο με την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στα social media - Η φωτογραφία και το τρυφερό φιλί

Χιλιάδες τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου στα social media - Η φωτογραφία και το τρυφερό φιλί

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν εκτός ΣΚΑΪ λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς στην θέση της συγκεκριμένης εκπομπής είχε μπει η έκτακτη επικαιρότητα ωστόσο αναμένεται να την δούμε on air σύντομα.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός βρήκε λίγο χρόνο για να βρεθεί μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία ο ανιψιός της, Δημήτρης της χάρισε το πιο τρυφερό φιλί.

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Τα φιλιά στη «θεία» τα λες και «θεϊκά» φιλιά! Τι, όχι;; Ειδικά τις βροχερές ημέρες, τα λες σίγουρα «παντός καιρού» κι όχι «πέρα βρέχει» #μικρός Δημητράκης».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Επειδή γελάνε όλοι εδώ...» - Οι "σπόντες" της Ιωάννας Μαλέσκου για το κόψιμο του Love It

Εκτός αέρα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου και η εκπομπή της, Love It, καθώς προτεραιότητα του ΣΚΑΙ για αυτές τις μέρες είναι η έκτακτη επικαιρότητα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ωστόσο, ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια και την εκπομπή της να κόβονται οριστικά από το κανάλι. Στον απόηχο λοιπόν όλων αυτών, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε το πρωί της Δευτέρας 14/3 να δημοσιεύει μερικά βίντεο από τα γραφεία της εκπομπής όπου βρίσκεται παρέα με τους συνεργάτες της.

«Πότε θα κάνουμε εκπομπή;», ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της απάντησαν: «Έλα μου ντε. Σύντομα»! «Κι επειδή γελάνε όλοι εδώ κι επειδή το instagram νομίζω είναι μέσα στο κόλπο, coming soon? Αναρωτήθηκα εγώ. Εντάξει παιδιά;», ρώτησε η παρουσιάστρια.

Τα βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου από τα γραφεία του ΣΚΑΙ