«Ωραία ήταν τότε...» - Η αναφορά της Μπέττυ Μαγγίρα για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου

«Σε αυτό εδώ το σημείο και συγκινήθηκα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ωραία ήταν τότε...» - Η αναφορά της Μπέττυ Μαγγίρα για τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου

Η ταλαντούχα και λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα, που πρόσφατα βίωσε μια τεράστια απώλεια, ήταν καλεσμένη στο πλατό της “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής 20/3.

Με την είσοδό της στο πλατό της εκπομπής, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πρόκειται για το ίδιο πλατό από το οποίο έβγαινε η εκπομπή “Όλα παίζουν” της οποίας ήταν παρουσιάστρια το 2014.

Συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα στο παλιό της πλατό

«Καταρχάς να πούμε ότι εδώ έβγαινε το “Όλα παίζουν”. Σε αυτό εδώ το σημείο και συγκινήθηκα» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα με την Ναταλία Γερμανού να παίρνει τον λόγο θυμίζοντας: «Μπέττυ, Αλέκα Καμηλά, Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργος Λιανός»…

Tότε η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Ναι, αυτή η παρέα… Ήταν χαρούμενη εκπομπή. Περνούσαμε ωραία. Καλά ήταν».

Βγήκε στον αέρα του Open και κατακεραύνωσε την Καινούργιου η Μαγγίρα - «Είναι εγωκεντρική»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark στο Open βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/12) η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό με την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το trailer που έβγαλε για την εκπομπή της για το ταξίδι στο Παρίσι.

«Κάθε μέρα φτιάχνουμε χιουμοριστικά τρέιλερ. Κάνω αυτή την κυρία, την πλούσια και φαντάζομαι πως αν κάποιος έπρεπε να παρεξηγηθεί θα ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη από την οποία πήρα το «πελούσια».Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι;

Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας. Αυτά γυρίζονται σε green box. Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω.

Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να «πάμε» στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη και το λατρεύω. Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά δεν ξέρω… Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα για αυτήν.

Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κόλλημα.

Και με το κουίζ έγινε το ίδιο! Είχαμε κάνει ένα κουίζ που δεν την πείραξε την επόμενη μέρα αλλά την πείραξε την μεθεπόμενη ξαφνικά. Ήταν πρώτα το κουίζ, μετά ήταν το Παρίσι και θα τριτώσει φαντάζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.