"Bρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση" - Δύσκολες στιγμές για την Ελένη Ράντου

Η δημόσια έκκληση της στο Facebook

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μετά το θρήνο που βίωσε η Ελένη Ράντου, άλλο ένα άσχημο περιστατικό της "χτύπησε" την πόρτα. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook έκανε δημόσια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να βοηθήσουν μια φίλη της που βρέθηκε χτυπημένη στο δρόμο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός παρακαλεί όποιον ήταν μπροστά στο συμβάν ή έχει κάμερα στο σημείο που βρέθηκε η φίλη της, να ειδοποιήσει.

Η δημόσια έκκληση της Ελένης Ράντου

"Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Ράντου Facebook δημόσια έκκληση

Οργισμένη η Ελένη Ράντου - Πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα στο σπίτι της

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν κόλλησε κορωνοϊό, η Ελένη Ράντου βρέθηκε ξανά σε άσχημη κατάσταση. Λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που έφερε χιόνια, έμεινε όλο το βράδυ χωρίς ρεύμα και θέρμανση στο σπίτι της, στο οποίο έχει και ηλικιωμένους.

Η ηθοποιός θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν πολλά σπίτια και πολίτες, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από την οικία της στο σκοτάδι την ώρα που όλα έξω ήταν καλυμμένα στο χιόνι.

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», ανέφερε η Ελένη Ράντου στο οργισμένο μήνυμά της.