Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα ξαναμπεί στο χειρουργείο για 11η φορά - Το μικρόβιο που προκάλεσε επιπλοκές στην υγεία της

Εξηγεί η Μαρία Καλοφώνου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα ξαναμπεί στο χειρουργείο για 11η φορά - Το μικρόβιο που προκάλεσε επιπλοκές στην υγεία της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όπως είναι γνωστό, έκανε ακόμα κάποια χειρουργεία για να αποκαταστήσει πλήρως την υγεία της αλλά και την εμφάνισή της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020. Ωστόσο στο τελευταίο χειρουργείο παρουσιάστηκαν ορισμένες επιπλόκές που θα οδηγήσουν σε εκ νέου χειρουργική επέμβαση.

Τι συμβαίνει με τις επιπλοκές στην υγεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Για όλες αυτές τις επιπλοκές μίλησε η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του «Θριασίου», στην εφημερίδα RealNews.

«Η Ιωάννα επιμένει, δεν τα παρατά. Όσο περισσότερο τη ζω και την χειρουργώ, συνειδητοποιώ ότι στο τέλος θα βγει νικήτρια. Το θέλει η ίδια, έχει πείσμα και θέληση για ζωή. Είχαμε μία ατυχία, ένα μικρόβιο μας έκανε ζημιά και μας έφερε λίγο πίσω χρονικά. Κάναμε ακόμη ένα χειρουργείο. Το ενδέκατο και συνεχίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η πλαστική χειρουργός.

«Είχαμε βάλει έναν διατατήρα, ένα μπαλονάκι δηλαδή, το οποίο δεν μας έδινε ενδείξεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά πάνω στο μήνα έβγαλε πύον και αναγκαστήκαμε να το αφαιρέσουμε. Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε την Ιωάννα γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε μία αποκατάσταση η οποία θα γίνει όλη από την αρχή. Βέβαια μία τέτοια εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, διότι όταν κάνει κάποιος τόσα πολλά χειρουργεία κάτι μπορεί να πάει στραβά», εξήγησε.

Το συγκεκριμένο χειρουργείο συνέπεσε μάλιστα με τα γενέθλια της Ιωάννας με την ίδια να γράφει τότε σε ανάρτησή της στο Instagram: «Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας». (Δείτε το μήνυμα που έτειλε η Ιωάννα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου)

Σε έναν με δύο μήνες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόκειται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, ενώ θα συνεχίσει να φορά την μάσκα.

Το νέο ξεκίνημα της Ιωάννας Παλιοσπύρου 1,5 χρόνο μετά από την επίθεση με το βιτριόλι

Νέο ξεκίνημα στη ζωή της φαίνεται πως έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, περίπου 1,5 χρόνο αφού δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. Η κοπέλα της οποίας το όνομα είναι πλέον συνώνυμο με την δύναμη, πρόσφατα μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μάσκα και φαίνεται να άφησε στο παρελθόν αυτή την μελανή σελίδα στην ζωή της. Η ίδια, μάλιστα, και ξεκίνησε την δημιουργία των δικών της podcasts, στην ιστοσελίδα που διατηρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δηλώνει «παρούσα» και πάλι στη ζωή. Η ιστορία της συγκλόνισε το πανελλήνιο και ο αγώνας που έδωσε με γενναιότητα την μετέτρεψε σ’ ένα σύμβολο δύναμης και ελπίδας. Σ΄αυτό το podcast φιλοξενεί πρόσωπα που κατάφεραν να ξαναγεννηθούν μετά από ένα τραυματικό γεγονός, να δώσουν και πάλι νόημα στη ζωή τους και να αποτελέσουν πρότυπο και στήριγμα για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Συγκλονιστικές ιστορίες, εκμυστηρεύσεις και αποκαλυπτικά μυστικά ζωής από πρόσωπα που δεν άφησαν τα γεγονότα να ορίσουν το μέλλον τους» γράφει το pod.gr.

«Νέα Σελίδα,Νέο ξεκίνημα..My Podcast.. “ΙΩΑΝΝΑ”. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εδώ για εμένα και το αγκαλιάζετε με αγάπη, γιατί και εγώ το κάνω με πολύ αγάπη για εσάς»: έγραψε η Ιωάννα στην ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.