Αγγελική Ηλιάδη: «Αντιμετώπισα σεξουαλική παρενόχληση, τύχαινε να είναι και ο παραγωγός μου»

«Η ικανοποίηση που πήρα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός απομακρύνθηκε από τον χώρο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Αντιμετώπισα σεξουαλική παρενόχληση, τύχαινε να είναι και ο παραγωγός μου»

Το πρωί της Δευτέρας 21/3 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί σε μικρή ηλικία ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για την σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη όπου τους είδαμε να έρχονται πιο κοντά μέσα από την «Φάρμα».

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα τη σεξουαλική παρενόχληση με θάρρος, και θράσος και το αντιμετώπισα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα. Είχα μιλήσει τότε στη δισκογραφική εταιρεία που ήμουν, για τον άνθρωπο αυτό που με παρενόχλησε σεξουαλικά ο οποίος τύχαινε να είναι και ο παραγωγός μου. Ενημέρωσα την εταιρεία γι’ αυτό που μου είχε συμβεί.

Η ικανοποίηση που πήρα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός απομακρύνθηκε από τον χώρο, δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Ήταν αυτό που με κάλυψε αλλά και εκείνη την ώρα που μου επιτέθηκε, βρήκα το θάρρος να τον αντιμετωπίσω.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τα πράγματα διαφορετικά. Όταν μια γυναίκα βρει την δύναμη για να μιλήσει για κάτι τέτοιο, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο, θα βγει και θα μιλήσει. Δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο για το πως θα λειτουργήσει ο κάθε άνθρωπος ούτε η στιγμή που θα πει, “τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή”. Όχι, θα το κάνει ο καθένας όποτε νιώθει έτοιμος και ότι μπορεί να το κάνει”.»

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

Απαντά πρώτη φορά για την σχέση των παιδιών της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη, το πρωί της Τετάρτης 9/3, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και εξομολογήθηκε την σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της "Φάρμας", αλλά και το γεγονός ότι οι σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου, παραμένουν άριστες.

Το νέο ζευγάρι είναι full in love, ωστόσο η ίδια δεν επιθυμεί να γνωρίσει ακόμη τον σύντροφό της στα παιδιά της, εφόσον η σχέση τους είναι ακόμη στην αρχή και ένα τέτοιο ζήτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την σχέση της με τα παιδιά της και την ψυχική τους υγεία.

«Ξέρετε ότι είμαι με τον Γρηγόρη. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Το κομμάτι ενός νέου συντρόφου και το πως θα τον γνωρίσουν τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο.

Προς το παρόν ο άνθρωπος που είναι οικογένειά μας είναι ο Σάββας, ο μπαμπάς του Βασίλη και συνεχίζουμε να είμαστε μια όμορφη οικογένεια. Είναι ότι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.