«Ευλογημένο και τυχερό να είναι...» - Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας Παππά για το φύλο του μωρού

«Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ευλογημένο και τυχερό να είναι...» - Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας Παππά για το φύλο του μωρού

Η Χριστίνα Παππά λίγους μήνες πριν γίνει γιαγιά δεν κρύβει με τίποτα την ανυπομονησία της και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τις τελευταίες συνεντεύξεις που παραχωρεί. Αυτή τη φορά μίλησε στο περιοδικό Εγώ και φυσικά έκανε αποκαλύψεις για το νέο μέλος, που περιμένουν στην οικογένεια.

Η Χριστίνα δε θέλει να ξεπερνάει το όριο και μιλάει μόνο για τη δική της χαρά, αφού αφήνει τον Δημήτρη να τοποθετηθεί προσωπικά ο ίδιος για το φύλλο του μωρού και τον γάμο του με την Μπεζάν. Αυτό δε σημαίνει πως κάτι κρύβει η Παππά, καθώς το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και κυκλοφορεί συνέχεια μετά την είδηση εγκυμοσύνης.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά για το εγγονάκι της

Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο γιος του Δημήτρης και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν, θα αποκτήσουν παιδάκι και εσείς θα γίνετε γιαγιά. Έχετε συμφιλιωθεί με αυτόν τον τίτλο;

Πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και είναι αυτό που λένε του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Είμαι συμφιλιωμένη με τα πάντα στη ζωή. Από εκεί και πέρα, δεν το έχω απόλυτα συνειδητοποιήσει. Σιγά σιγά το συνειδητοποιώ, μην ξεχνάμε ότι και η Άννα, αυτό το υπέροχο πλάσμα, είναι ένα κορίτσι που τώρα γνωρίζει η μια την άλλη, οπότε όλο αυτό εξελίσσεται συνέχεια.

Ξέρετε το φύλο του μωρού;

Δεν το ξέρω… Ό,τι και να είναι, ευλογημένο και τυχερό παιδάκι να είναι. Να είναι υγιέστατο και τυχερό. Από εκεί και πέρα ένα Χριστινάκι, θα το ήθελα (γέλια).

Αν είναι κοριτσάκι το όνομα είναι από τώρα κλεισμένο.

Ναι.

Xριστίνα Παππά - γιος

Ξέρετε αν θα φάμε και κουφέτα πριν έρθει το μωράκι;

Αυτά δεν τα ξέρω. Τα προσωπικά του Δημήτρη και τις αποφάσεις του, το πότε θα γίνει και πώς θα γίνει, μόνο τα δυο παιδιά το ξέρουν.

Όταν γνωρίσατε την Άννα καταλάβατε ότι η σχέση αυτή θα έχει διάρκεια στο χρόνο;

Όχι ιδιαίτερα, αλλά ορισμένα πράγματα είναι καρμικά. Πριν μου πουν ότι είναι ζευγάρι, που το έμαθα και τυχαία, δυο φορές την είχα δει όλες κι όλες. Ήμουν με έναν κολλητό μου τον Νίκο, είχαμε βγει έξω και την ρωτάω «τι ζώδιο είσαι;» και μου απάντησε «Καρκίνος με Ζυγό». Τότε ο κολλητός μου είπε ότι θα φάμε κουφέτα από την Άννα, γιατί ξέρει πως και εγώ είμαι Καρκίνος με Ζυγό. Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία μας και να τελικά που όντως θα φάμε.

Η δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Παππά για το παιδάκι που περιμένει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες μέρες η Άννα Μπεζάν, η οποία ανακοίνωσε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Τόσο η ίδια, όσο και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Παππάς, γιος της Χριστίνας Παππά, είναι τρισευτυχισμένοι που σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία με την οποία έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Άννα Μπεζάν, ο Δημήτρης Παππάς της έκανε ένα πραγματικά πολύ τρυφερό σχόλιο, στο οποίο την ευχαρίστησε για το υπέροχο δώρο που του έκανε.

«Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής ! Ένας πατέρας αγαπά, φροντίζει, είναι βράχος για την οικογένεια του ! Είστε όλα αυτά για μένα κ τόσα ακόμα παραπάνω ! I Love you much», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης του ο Δημήτρης Παπππάς.

Δημήτρης Παππάς Άννα Μπεζάν