Λίτσα Γιαγκούση: «Είχα κάποιο πρόβλημα με την φωνή μου, έκανα ένεση κορτιζόνης»

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λίτσα Γιαγκούση: «Είχα κάποιο πρόβλημα με την φωνή μου, έκανα ένεση κορτιζόνης»

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για τις μεγάλες της μουσικές επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Χαλάλι σου», «Βρέχει» και «Μυθιστόρημα μου». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για την διπλή απώλεια που την "τσάκισε".

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια μου, το «Χαλάλι σου» παραλίγο λόγω εμού δεν θα έμπαινε στον δίσκο. Είχα κάποιο πρόβλημα τότε με την φωνή μου, δυσκολευόμουν και ζητούσα από τον Γιάννη Καραλή να το βγάλουμε.

Μου λέει «είσαι τρελή, μπες και τραγούδα». Κάναμε μια ένεση κορτιζόνης και το είπα. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και νομίζω και όλου του κόσμου. Έχουν έρθει πάρα πολλοί άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια και μου έχουν πει πως με αυτό το τραγούδι έχουν χωρίσει, έχουν ξανασμίξει, έχουν κλάψει, έχουν ταξιδέψει και τους έχει συντροφεύσει».

Οι δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση

Λίγα λόγια για την Λίτσα Γιαγκούση

Η Λίτσα Γιαγκούση γεννήθηκε στην Αμφιάλη του Πειραιά. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη της για το τραγούδι και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

Έχει ήδη πίσω της δέκα χρόνια καριέρας και μάλιστα με σημαντικά ονόματα σε μεγάλα σχήματα. Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της σε νυχτερινά κέντρα ήταν δίπλα στον Γιάννη Πάριο, την Μαρινέλλα, τον Ντέμη Ρούσσο,την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Λευτέρη Πανταζή, την Άννα Βίσση, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Χρήστο Κυριαζή, τον Γιώργο Αλκαίο και τον Πασχάλη Τερζή.