Το πάνελ της Καινούργιου αποδεκατίστηκε - Εκτός Super Κατερίνα ο Αλεξάνδρου και ο Μικρούτσικος

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το πάνελ της Καινούργιου αποδεκατίστηκε - Εκτός Super Κατερίνα ο Αλεξάνδρου και ο Μικρούτσικος

Έναρξη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 21/3 και προχώρησε πολύ γρήγορα σε ανακοινώσεις καθώς το πάνελ της έμελλε να έχει ελλείψεις. Όπως αποκάλυψε και η ίδια δε θα βρίσκεται στην παρέα της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αλλά ούτε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η παρουσιάστρια δεν φόβισε το κοινό της, που τόσο πολύ έχει αγαπήσει και τους δύο άντρες καθώς δήλωσε πως δεν συντρέχει κίνδυνος. Ο Μικρούτσικος θα πρέπει να κάνει κάποιες καθιερωμένες του εξετάσεις. Όσο για τον Δημήτρη κάτι άλλο φαίνεται να τον ταλαιπωρεί αφού είχε απουσιάσει από το super Kατερίνα και την προηγούμενη εβδομάδα. Εμείς σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό!

Η απουσία του Δημήτρη Αλεξάνδρου και του Ανδρέα Μικρούτσικου από το Super Κατερίνα

Τα πειράγματα του Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου

Η κακοκαιρία Φίλιππος πλήττει αυτή τη στιγμή τη χώρα και δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός από την Κατερίνα Καινούργιου. Έτσι, στο ξεκίνημα της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης 10/3, η ίδια θέλησε να απαντήσει σε όσους την ''πειράζουν'' για την ονομασία του καιρικού φαινομένου.

«Έφτασε ο Φίλιππος στην Αθήνα, Ανδρέα μου γιατί είχες ένας άγχος που είναι ο Φίλιππος», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να την ρωτάει αν έφτασε σπίτι της.

Τότε όλοι οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια, καθώς όλοι κατάλαβαν την αναφορά της στον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.