Το "αιχμηρό" σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για τη τραγωδία στην Πάτρα: «Αν δε δίστασε να σκοτώσει τα ίδια της τα παιδιά γιατί να...»

«Μη σας φαίνεται περίεργο, φοβούνται»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το

Οι εξελίξεις στην Πάτρα είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερο σφίγγει ο κλοιός. αφού οι αρχές είναι ένα βήμα πριν λύσουν το μυστήριο με τους 3 θανάτους των μικρών κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, στα socail media έχει γίνει ο κακός "χαμός" αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν διστάσει να μιλήσουν και να πάρουν θέση. Ανάμεσά τους και η Ελένη Χατζίδου η οποία άφησε ένα "αιχμηρό" Tweet.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Φανταστείτε και πόσοι ξέρουν και άλλες λεπτομέρειες και φοβούνται να μιλήσουν...παιδιά ναι, μη σας φαίνεται περίεργο, φοβούνται...Αν δε δίστασε να σκοτώσει τα ίδια της τα παιδιά γιατί να μη φοβούνται ότι θα κάνει το ίδιο και σ αυτούς και στις οικογένειες τους; #Πατρα»

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την τραγωδία στην Πάτρα

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών ξανά στην Πάτρα - Ποιοι καταθέτουν;

Την ίδια ώρα που νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των άτυχων παιδιών, επίσης αποκαλύψεις γίνονται και για την συμπεριφορά των γονιών προς εκείνα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 20/3 μια νέα πληροφορία ήρθε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» σχετικά με μία κίνηση που θα κάνει αύριο το Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

‘Όπως ειπώθηκε κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών θα βρεθεί τη Δευτέρα στην Πάτρα. Το ειδικό αυτό κλιμάκιο αναμένεται να πάρει καταθέσεις 50 γιατρών που σχετίζονται με την υπόθεση των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα παρά το γεγονός ότι το κλιμάκιο είναι «διαβασμένο» και οργανωμένο.