Πήγε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και της έκανε πρόταση γάμου - "Κάγκελο" η παρουσιάστρια

«Σου έφερα μονόπετρο..»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πήγε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και της έκανε πρόταση γάμου -

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 20/3, στην εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται ήταν η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό της εκπομπής και άρχισε να ευχαριστεί την Ναταλία Γερμανού για τα καλά λόγια που λέει δημόσια προς το πρόσωπό της.

Η Μπέτυ Μαγγίρα, τότε, λέγοντας, χαριτολογώντας, πως τόσα καλά λόγια δεν παίρνει ούτε από τον άντρα της, έκανε μια κίνηση που άφησε κάγκελο την παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha.

Η κίνηση της Μπέτυς Μαγγίρα που ξάφνιασε την Ναταλία Γερμανού

«Λες τόσο καλά λόγια αφού ήρθα και σου έφερα μονόπετρο θα την παντρευτώ παιδιά ούτε ο άντρας μου δεν έχει πει τόσο καλά λόγια για εμένα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στη Ναταλία Γερμανού και της έδωσε ένα μονόπετρο.

Το νέο hairlook της Ναταλίας Γερμανού

Μια αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης 23/2 η Ναταλία Γερμανού, την οποία και φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, λίγο μετά το ξέσπασμά της κατά των Lidl.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση και συχνά πυκνά αλλάζει το look της. Αυτή τη φορά λοιπόν πήγε στο κομμωτήριο του Πάνου Καλλίτση και επέλεξε να κόψει το μήκος των μαλλιών της, υιοθετώντας ένα άκρως ανανεωμένο look.

Η ίδια δημοσίευσε και μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου μας δείχνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε πόσο πολύ της ταιριάζει η νέα της εμφάνιση.