Με λευκό "καυτό" φόρεμα η Ζέτα Θεοδωροπούλου - Τα "έσπασε" στα μπουζούκια με τον Ταχτσίδη

Τους "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Με λευκό

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ, μάλιστα, είναι παντρεμένοι και έχουν δημιουργήσει μαζί με τα τρία τους παιδιά μια όμορφη οικογένεια. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν αυτή που έγινε στα γενέθλια της εντυπωσιακής συζύγου του ποδοσφαιριστή, όπου κυριολεκτικά "μαγνήτισαν" τα βλέματα.

Βέβαια, αυτό συμβαίνει όπου και να κυκλοφορούν, καθώς η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι μια πανέμορφη σέξι γυναίκα, που δεν μπορείς να μην την κοιτάξεις. Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός πέτυχε την Ζέτα και τον σύζυγό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, όπου διασκέδασαν και για μια ακόμα φορά το look της ήταν εκθαμβωτικό.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη στα μπουζούκια

στα μπουζούκια η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο πλευρό του συζύγου της Παναγιώτη Ταχτίδη

Η αποκάλυψη της Ζέτας Θεοδωροπούλου για την σχέση της με τον σύζυγό της

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο σύζυγος της Παναγιώτης Ταχτσίδης το τελευταίο διάστημα ζουν χώρια, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή και η μελαχρινή καλλονή μίλησε για τη ζωή τους.

Εκείνη με τα παιδιά τους μένουν στην Ελλάδα, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής ζει στην Ιταλία. Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε, πριν απο 4 χρόνια παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο και από κοινού πήραν την απόφαση αυτή.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια εξήγησε τους λόγους που ζουν χώρια:

«Ως γονείς πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το καλό και το μέλλον των παιδιών μας. Κάναμε τη συγκεκριμένη επιλογή από κοινού, αφενός λόγω των δυσκολιών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και όχι μόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία και αφετέρου επειδή η Αφροδίτη μας έπρεπε να πάει στο νηπιαγωγείο. Ενδεχομένως, λοιπόν να ήταν δύσκολη η προσαρμογή της σε μια άλλη χώρα. Πέρυσι που πήγε προνήπιο, μέχρι να εγκλιματιστεί και να μάθει τη γλώσσα στην Ιταλία, ήρθε η πανδημία και έχασε μια χρονιά».

Οι δύο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε άλλες αναρτήσεις και το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους, που μοιάζει με παλάτι.