MasterChef 6: «Ο Μπόμπαινας είχε καταλάβει ότι στενεύει ο κλοιός» - Οι δηλώσεις του Βαλέχα

Όλα όσα ανέφερε για την πιο πολυσυζητημένη αποχώρηση στο μαγειρικό ριάλιτι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Ο Μπόμπαινας είχε καταλάβει ότι στενεύει ο κλοιός» - Οι δηλώσεις του Βαλέχα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR καθώς όπως είδαμε την Παρασκευή 18/3 πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο πολυσυζητημένες αποχωρήσεις αφού έφυγε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο καθώς ο Βασίλης Βαλέχας ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star» το πρωί της Δευτέρας 21/3 είπε χαρακτηριστικά πως: «Ο Δημήτρης μαγειρικά είναι έμπειρος, αλλά είχε καταλάβει ότι στενεύει ο κλοιός.

Ο Γιάννος με τον Μπόμπαινα είχαν έρθει πολύ κοντά. Ο Γιάννος ήθελε να έχει μια επαφή με την Μπλε ομάδα. Ήθελε να έχει σύμμαχο τον Δημήτρη. Η Μπλε Ομάδα δεν αντέχει να χάσει για 5η φορά»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Βαλέχα για το MasterChef 6

«Ντροπή σας για αυτά που κάνατε...» - Ο Ταϊρίδης ''αδειάζει'' τους μπλε και ρίχνει απειλές

Το σημερινό επεισόδιο 18/3 του Masterchef 6 έμελλε να φέρει πολλές εντάσεις στο πλατό λόγω της διαδικασίας ψηφοφορίας, στην οποία τέθηκαν οι μπλε. Ήταν τόσο αναμενόμενες οι κόντρες που θα έρθουν καθώς ο Ταϊρίδης ήταν έτοιμος να τα δώσει όλα βάσει της ψυχολογίας που είχε ήδη από το σπίτι.

Ο αρχηγός της δοκιμασίας που τελικά δεν τα πήγε όπως θα ήθελαν οι συμπαίκτες του, ο Δημήτρης, φαίνεται αρκετά θυμωμένος με τις κατηγορίες που ακούγονται για το όνομα του, που το ιδανικό για εκείνον όπως είπε θα ήταν ψηφίσει τον εαυτό του και να φύγει.

Οι δηλώσεις του Ταϊρίδη στο Masterchef 6

«Στο ίδιο έργο θεατές αλλά σήμερα θα έχουμε και έκπληξη. Θα τους ξεφωνίσω και θα φύγω».

Και πρόσθεσε: «Με το που γυρίσαμε στο σπίτι βάλαμε να φάμε και τους λέω ντροπή σας για αυτά που κάνατε, συγχαρητήρια κιόλας αλλά θα φύγω για να το ευχαριστηθείτε».