Masterchef 6: «Ξεφτιλίζομαι μπροστά στους κριτές...» - Ο Δημήτρης Ταϊρίδης εξαπολύει πυρά στη διαδικασία ψηφοφορίας

«Ρε φίλε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: «Ξεφτιλίζομαι μπροστά στους κριτές...» - Ο Δημήτρης Ταϊρίδης εξαπολύει πυρά στη διαδικασία ψηφοφορίας

Τα παρατράγουδα δεν έχουν τελειωμό στο Masterchef 6, όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Παρασκευής 18/3 κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας. Είναι γεγονός πως η μπλε ομάδα δεν τα έχει πάει καλά μέχρι σήμερα, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει καμία δοκιμασία.

Ο Ταϊρίδης ήταν ο αρχηγός, που υπέδειξε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Λίγο πριν ρίξει την δεύτερη ψήφο του ο παίκτης στην διαδικασία, βγήκε για άλλη μια φορά εκτός εαυτού και τα είπε έξω από τα δόντια..

Η ένταση του Δημήτρη Ταϊρίδη στο Masterchef 6

«Ότι κάνει ο Βασίλης είναι γλείψιμο. Αυτό σου λέω. Ρε φίλε με ψηφίζετε κι έχω πει σε τρία πιάτα γ…ς ιδέες. Έρχεστε όλοι και με ψηφίζετε. Συγγνώμη τι να πω ξεφτιλίζομαι. Δεν βρίζω κανονικά κι αυτό το πράγμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Ξεφτιλίζομαι μπροστά στους κριτές, οι οποίοι μπορεί να είναι οι εργοδότες μου στο μέλλον. Ξεφτιλίζομαι σε όλη την Ελλάδα και στους εργοδότες μου για έναν άνθρωπο. Να ζητήσω συγγνώμη για ένα πράγμα που είπε μπροστά μου. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος με κοροϊδεύει και με δουλεύει»

H ένταση που προκάλεσε ο Ταϊρίδης στην ομάδα του

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3 στο Μasterchef 6 είδαμε να υπάρχει μεγάλη ένταση στην μπλε ομάδα μετά την εξωτερική δοκιμασία, την οποία έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι παίκτες. Πιο αναλυτικά, έξαλλος έγινε ο Βασίλη Μπόλλο αφού δε μπόρεσε να δεχτεί με τίποτα τον λόγο, για το οποίο τέθηκε αρχηγός ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο Γιάννος εξήγησε τους λόγους, που έθεσε τον Δημήτρη στη δοκιμασία αυτή ως αρχηγό, όμως η αιτιολογία του δεν κάλυψε τον συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να ξεφύγει με τα όσα σχολίασε. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε άλλο ένα ξέσπασμα από το twitter.

«Όταν ξέρεις ότι έχει τσακωθεί με όλους και λες στέλνω τον Μπόμπαινα για να κερδίσει η ομάδα, είναι σαν να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου. Και να λέμε εμείς μπράβο τον Γιάννο που μας βοηθάς. Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα; Έβαλα τον Μπόμπαινα αρχηγό για να σας τα κάνει π…α. Ωραία. Στέλνω τη Φανή για να σας τα κάνει κι αυτή π…α, ρε φίλε. Τι θα τους έλεγα; Στέλνω τον Μπόμπαινα αρχηγό για να κερδίσετε;»

ΠΗΓΗ h