MasterChef 6: Αυτός είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον έδωσε ο Ταϊρίδης!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτός είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση

H κόκκινη ομάδα αναδείχθηκε νικήτρια για άλλη μια φορά στο Μasetrchef 6 και στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3. Η ανακοίνωση αυτή των κριτών έφερε αυτόματα την μπλε ομάδα σε δύσκολη θέση και πιο συγκεκριμένα τον αρχηγό της.

Ο λόγος λοιπόν για τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος αποφάσισε να υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταύρο. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι συμπαίκτες του αυτοπροτάθηκαν να βγουν στον τάκο, ωστόσο ο Δημήτρης ήθελε να ακολουθήσει μια πιο δίκαιη τακτική. Έτσι λοιπόν, ανακοίνωσε το όνομα του Λορέντζου με την πρόφαση πως συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

O Σταύρος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Μasterchef 6

«Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο Σταύρος γιατί όπως είπε και ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία».

«Θα σου σπάσω τα δόντια και...» - Ο Μάριος κάνει άγρια επίθεση στον Γρηγόρη

Οι εντάσεις στο MasterChef 6 είναι γεγονός και για τις δύο ομάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3. Μετά την εξωτερική δοκιμασία, την οποία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας κόκκινοι και μπλε ακούσαμε πολλά, με τις εντάσεις να πρωταγωνιστούν.

Έξαλλος λοιπόν έγινε και ο Μάριος Λιόλιος αφού τα έχωσε πολύ άγρια στην ομάδα του σχετικά με το ψήσιμο της δοκιμασίας. Όλοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για αυτό, με τον Κουτσόπουλο να τον δικαιώνει. Τελικά ο Λιόλιος τα πήγε μια χαρά και στην προσωπική του δήλωση έβγαλε μεγάλη ένταση κυρίως για τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο.

«Αν υπήρχε ένα ωραίο στοιχείο αυτό ήταν το ψήσιμο» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως και οι δύο άλλοι κριτές. Aκούγοντας τα λόγια τους δικαιώθηκε και ξεθύμανε με απειλές με «μπουνίδια»!

«Θα σε χτυπήσω μικρέ, θα σου σπάσω τα δόντια και μετά θα φύγω από τον διαγωνισμό» είπε στον Γρηγόρη.

Και στο κιου πρόσθεσε: «Όταν άκουσα τον κύριο Κουτσόπουλο να λέει ότι το ψήσιμο του κράτος ήταν ήταν εντάξει, μίντιουμ ήταν, ήθελα πραγματικά να γυρίσω και να τους αρχίσω στα μπουνίδια».