Masterchef 6: Έξαλλος ο Μπόλλος με τον Γιάννο - «Τον έβαλα αρχηγό για να σας τα κάνει π@@@@@α»

Κανείς δεν πίστεψε την αιτιολογία του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: Έξαλλος ο Μπόλλος με τον Γιάννο - «Τον έβαλα αρχηγό για να σας τα κάνει π@@@@@α»

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/3 στο Μasterchef 6 είδαμε να υπάρχει μεγάλη ένταση στην μπλε ομάδα μετά την εξωτερική δοκιμασία, την οποία έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι παίκτες. Πιο αναλυτικά, έξαλλος έγινε ο Βασίλη Μπόλλο αφού δε μπόρεσε να δεχτεί με τίποτα τον λόγο, για το οποίο τέθηκε αρχηγός ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο Γιάννος εξήγησε τους λόγους, που έθεσε τον Δημήτρη στη δοκιμασία αυτή ως αρχηγό, όμως η αιτιολογία του δεν κάλυψε τον συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να ξεφύγει με τα όσα σχολίασε. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε άλλο ένα ξέσπασμα από το twitter.

Tα γαλλικά του Βασίλη Μπόλλου στο Masterchef 6

«Όταν ξέρεις ότι έχει τσακωθεί με όλους και λες στέλνω τον Μπόμπαινα για να κερδίσει η ομάδα, είναι σαν να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου. Και να λέμε εμείς μπράβο τον Γιάννο που μας βοηθάς. Εγώ ξέρεις τι θα έλεγα; Έβαλα τον Μπόμπαινα αρχηγό για να σας τα κάνει π…α. Ωραία. Στέλνω τη Φανή για να σας τα κάνει κι αυτή π…α, ρε φίλε. Τι θα τους έλεγα; Στέλνω τον Μπόμπαινα αρχηγό για να κερδίσετε;»

Η αδιανόητη κίνηση του Γιάννη Σδούγκα στο MasterChef 6

Οι εξελίξεις στο φετινό MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό 15/3 επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι άλλος ένας διαγωνιζόμενος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι, όπως είδαμε πριν από λίγα λεπτά στο αποψινό επεισόδιο ο νικητής στο τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας ήταν ο Γιάννης Σδούγκας. Εννοείται, ο ίδιος είχε αρκετά πλεονεκτήματα μιας και θα μπορούσε να ανταλλάξει δύο παίκτες ανάμεσα στις δύο ομάδες και να ορίσει αρχηγό στην Μπλε ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, αρχηγό στην Μπλε ομάδα έκανε τον Δημήτρη Ταϊρίδη λόγω της εκτίμησης που του έχει ενώ πήρε τον Τζόναθαν Χάρτνετ από την Μπλε ομάδα κι έστειλε πίσω τη Φανή Ζιώγα. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως:

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και θεωρούν ότι θα κάνω φασαρίες μέσα στην ομαδική. Δεν θα κοιτάξω το δικό μου καλό για να κερδίσω και να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, θα κοιτάξω να βγάλω τα δικά μου μέσα στην ομαδική. Αυτά που κάνουν αυτοί, θα τα κάνω κι εγώ»