Η Ιωάννα Μάνδρου μας συστήνει την δίδυμη αδερφή της - Η μόνη διαφορά τους είναι το χρώμα των μαλλιών τους

Αποκάλυψαν πώς εκμεταλλεύτηκαν την ομοιότητά τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ιωάννα Μάνδρου μας συστήνει την δίδυμη αδερφή της - Η μόνη διαφορά τους είναι το χρώμα των μαλλιών τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Ιωάννα Μάνδρου μαζί με την δίδυμη αδερφή της όπου μίλησαν για όλους και για όλα. Οι αδερφές, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την παιδική τους ηλικία, για το αν υπήρχε ποτέ κόντρα μεταξύ τους, ενώ αποκάλυψαν πως μέχρι τα φοιτητικά του χρόνια φορούσαν πάντα τα ίδια ρούχα. Μάλιστα η ίδια πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Έχουμε σπουδάσει και οι δύο Νομική, ίδιες αποδόσεις μαθήματα, άριστες μαθήτριες και οι δύο, στο σχολείο ήμασταν στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο. Φορούσαμε τα ίδια ρούχα μέχρι και το πρώτο έτος τους πανεπιστημίου, τα παίρναμε όλο επί δύο τα πράγματα.

Η Ιωάννα ήταν πάντοτε πιο άτακτη από εμένα, πιο τολμηρή και εξωστρεφής ενώ ήταν και πολύ δημιουργική. Επειδή είχε αυτά τα χαρακτηριστικά κούμπωσε άψογα με το επάγγελμά της. Η Χριστίνα είναι πάρα πολύ μεθοδική συμβολαιογράφος, Εγώ ήμουν πάντα σπάταλη με τα χρήματα, δεν έχω καμία αίσθηση των χρημάτων, οπότε όταν ξέμενα ζητούσα από τη Χριστίνα γιατί είχε πάντοτε λεφτά».

Οι δηλώσεις από τις αδερφές Μάνδρου στην κάμερα του Happy Day

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Μάνδρου

Η Ιωάννα Μάνδρου (γ. 1958) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος με ειδίκευση στο δικαστικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί σε πολλές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς παρακολουθώντας και ενημερώνοντας για τις μεγάλες δικαστικές υποθέσεις της Ελλάδας, τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ενδεικτικά αναφέρονται η δίκη Κοσκωτά, η δίκη της 17 Νοέμβρη και η δίκη της Χρυσής Αυγής, για τις οποίες η Ιωάννα Μάνδρου αρθρογραφούσε με εκτενή ρεπορτάζ. Η δημοιογράφος σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Για την προσφορά της στη δημοσιογραφία έχει βραβευτεί με το «Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση», το 2020. Η Ιωάννα Μάνδρου γεννήθηκε το 1958 στη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας.[2] Τελείωσε της εγκύκλιες σπουδές της στο Γυμνάσιο της Τεγέας και μετά φοίτησε στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με την νομική ασχολήθηκε ως ασκούμενη δικηγόρος μόνο και από το 1986 εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες «Η Πρώτη», από όπου ξεκίνησε και την καριέρα της, τον «Ριζοσπάστη» και την «Απογευματινή», τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (Flash, 902, Δίαυλος 10, Κανάλι 1 και τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha TV, και ΣΚΑΪ.

Επίσης, είχε εργαστεί την περίοδο διακυβέρνησης Κώστα Σημίτη στο Γραφείο Τύπου του ΟTE, και της ΕΥΔΑΠ. Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Ευθύμιο Ναυρίδη. Έχει μία δίδυμη αδερφή, τη Χριστίνα