The Masked Singer: Οι πρωτες δηλώσεις των κριτών Οικονομάκου, Μουτσινά, Μαραντίνη και Κωνσταντινίδου

Ποιος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πουν το ναι;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
The Masked Singer: Οι πρωτες δηλώσεις των κριτών Οικονομάκου, Μουτσινά, Μαραντίνη και Κωνσταντινίδου

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό το νέο μουσικό show του ΣΚΑΙ, το οποίο έρχεται πολύ σύντομα στις οθόνες μας, με τίτλο The Masked Singer. Στη νέα αυτή εκπομπή πρωταγωνιστές θα είναι γνωστοί Έλληνες και Ελληνίδες από τον καλλιτχνικό χώρο, οι οποίοι θα τραγουδάνε μεταμφιεσμένοι, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος είναι πίσω από την "μάσκα" τους, για φιλανθρωπικό σκοπό φυσικά.

Εδώ και καιρό σας είχαμε αποκαλύψει όχι μόνο ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού show αλλά και ποιοι θα είναι οι λαμπεροί κριτές. Αυτή τη φορά όμως, οι κριτές που δεν είναι άλλοι από τον Θοδωρή Μαραντίνη, την Αθηνά Οικονομάκου, τον Νίκο Μουτσινά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συνάντησαν την κάμερα της εκπομπής Love It και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις επίσημα πλέον.

Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις των κριτών του The Masked Singer

«Είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπώ αυτό το σόου, το γνωρίζω και για αυτό τον λόγο συμμετέχω. Το υποστηρίζω πολύ, είμαι με φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη άνεση και ευτυχία. Η συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Αισθάνθηκα ασφάλεια με το concept, την παραγωγή, το κανάλι και τους υπόλοιπους συντελεστές. Είμαι έτοιμη να αποχωριστώ για λίγο τα παιδιά, έχει περάσει πολύς καιρός.

Είναι συγκεκριμένα γυρίσματα, συγκεκριμένες μέρες και ώρες οπότε μπορώ να οργανώσω τον χρόνο μου. Ο σύζυγος μου είναι πάντα θετικός, με στηρίζει και η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά είναι που είδε ένα concept που μου έχουν προτείνει, ήταν κατενθουσιασμένος και μου είπε αυτό το concept θα το κάνεις», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Το σημείο κλειδί είναι ότι το σόου είναι αρκετά μυστηριώδες. Είναι ένα project πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό. Θεωρώ ότι θα περάσουμε πάρα πολύ όμορφα, θα γελάσουμε και θα μπούμε στον ρόλο του ντεντέκτιβ, προσπαθώντας να βρούμε πίσω από τη μάσκα.

Με δελέασε η ομάδα που βρίσκεται και μπροστά και πίσω από τη μάσκα και το concept. Θεωρώ ότι τα καθαρά και αμιγώς μουσικά σόου και reality ίσως λίγο να κούρασαν, τα είδαμε και νομίζω ότι ένα λίγο διαφορετικό σόου έχει περισσότερο ενδιαφέρον», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μου αρέσει να αλλάζω ρόλους και χαίρομαι γιατί ήταν μια πολύ διαφορετική πρόταση και προκλητικό και το σόου. Είναι πάρα πολύ ωραία η ομάδα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι θα είναι και ο Νίκος Μουτσινάς που είναι φίλος. Δεν έχω άγχος. Τον Θοδωρή τον θαυμάζω σαν μουσικό, η Αθηνά μου αρέσει ο τρόπος της, είναι πολύ οικογενειακό και νιώθω ασφάλεια», τόνισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ο λόγος που η Τάμτα δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή

Η Τάμτα βρισκόταν πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» για τον ρόλο ενός εκ των τεσσάρων κριτών του σόου, όμως, τελικά αυτό δεν θα γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτυχημένη τραγουδίστρια θεωρούνταν από πολλούς φαβορί για τη θέση, με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya να είναι ιδιαίτερα «θερμοί» μαζί της. Φαίνεται όμως ότι οι τελικές λεπτομέρειες -ανάμεσα σε αυτές και οι οικονομικοί όροι- αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για την Τάμτα και τον ΣΚΑΪ, με τη συμφωνία να μην έρχεται εις πέρας…

Τι είναι το Masked Singer

Το Masked Singer έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το κανάλι του Φαλήρου να επενδύει στη prime time για αυτόν τον πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό διαγωνισμό μεταμφιέσεων. Αν το έχεις πετύχει στην αμερικανική εκδοχή του σίγουρα θα έχεις κολλήσει και .όχι άδικα μιας και βγάζει αρκετό γέλιο.

Πρόκειται για ένα μουσικό show όπου οι διαγωνιζόμενοι είναι μόνο celebrities, από ηθοποιούς μέχρι influencers, και πάνε να τραγουδήσουν μπροστά στην κριτική επιτροπή μεταμφιεσμένοι από πάνω μέχρι κάτω. Έτσι, η κριτική επιτροπή καλείται με ερωτήσεις όπως «έχεις γίνει εξώφυλλο σε περιοδικό», «έχεις βγάλει τραγούδι τον τελευταίο χρόνο», να μαντέψουν ποιο πρόσωπο βρίσκεται μέσα στη στολή