Έρχεται στον ΣΚΑΙ το The Masked Singer - Ονόματα "έκπληξη" στην κριτική επιτροπή

Όλα όσα θα δούμε στο νέο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρχεται στον ΣΚΑΙ το The Masked Singer - Ονόματα

Όπως όλα δείχνουν το The Masked Singer σε λίγο καιρό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενο σόου πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να ξεκινήσουν μετά τις 15 Μαρτίου, με στόχο η πρεμιέρα να γίνει πριν το Πάσχα.

14 διαγωνιζόμενοι που κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, θα προσπαθήσουν μέσα σε 12 επεισόδια και με τη βοήθεια του καλλιτεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνου Ρήγου, να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να φτάσουν στον τελικό, δίχως να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Την παρουσίαση του The Masked Singer θα αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς και στις τέσσερις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν οι: Θοδωρής Μαραντίνης, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αθηνά Οικονομάκου.

The Masked Singer πρεμιέρα

Ο λόγος που η Τάμτα δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή

Η Τάμτα βρισκόταν πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» για τον ρόλο ενός εκ των τεσσάρων κριτών του σόου, όμως, τελικά αυτό δεν θα γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτυχημένη τραγουδίστρια θεωρούνταν από πολλούς φαβορί για τη θέση, με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya να είναι ιδιαίτερα «θερμοί» μαζί της. Φαίνεται όμως ότι οι τελικές λεπτομέρειες -ανάμεσα σε αυτές και οι οικονομικοί όροι- αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για την Τάμτα και τον ΣΚΑΪ, με τη συμφωνία να μην έρχεται εις πέρας…