Γιάννης Μπέζος: «Όταν έχασα τους γονείς μου ήταν οι πιο δύσκολες μέρες που έπαιξα θέατρο»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Μπέζος: «Όταν έχασα τους γονείς μου ήταν οι πιο δύσκολες μέρες που έπαιξα θέατρο»

Λίγο μετά από την πρεμιέρα της εκπομπής, «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποκλείεται κάποιος να μιλήσει στο κινητό σε παράστασή μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση θεατής μου να έχει έλλειψη παιδείας, εκτός αν ήρθε από σπόντα. Ήταν δύσκολο όταν έχασα τους γονείς και έπρεπε να παίξω στο θέατρο. Τα άλλα επαγγέλματα δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο, η δική μας δουλειά δεν είναι κανονική. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας. Έρχονται να μας δουν γιατί δεν είμαστε κανονικοί. Αλλιώς θα έβλεπαν τους έξω και δωρεάν.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε στη συνέχεια: «Η ατυχία, η κακιά μοίρα και ο ψεύτης ντουνιάς είναι άλλοθι για τους τεμπέληδες και τους ανεπρόκοπους. Όταν είσαι νέος είσαι πιο εκρηκτικός, αν δεν είσαι κάτι δεν πάει καλά.

Και όσο μεγαλώνεις, αν παραμένεις εκρηκτικός, πάλι κάτι δεν πάει καλά. Και οι μεγαλύτεροι να είναι πιο υπομονετικοί και να μην υποδύονται τους νέους γιατί γίνονται γελοίοι. Αυτό είναι δείγμα γελοιότητας, είναι σαν καρνάβαλοι, αυτά είναι φαιδρά πράγματα».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

«Η πιο άσχημη στιγμή στη ζωή μου είναι...» - Συγκινεί ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε την Πέμπτη 3/3 στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, για την τηλεοπτική του πορεία, τον κορωνοϊό, την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δεν θα συνεχίσω σίγουρα του χρόνου στην τηλεόραση. Δεν έχω διάθεση. Είμαι πολύ κουρασμένος και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει και μια ανάπαυλα διότι και ο κόσμος βαριέται να με βλέπει. Έχω βαρεθεί εγώ να βλέπω τον εαυτό μου επομένως καταλαβαίνω ότι βαριούνται και εκείνοι».

Συμπληρώνει με την άποψή του για τον κορωνοϊό: «Δεν φοβήθηκα από τον κορονοϊό αλλά κάποια στιγμή κουράστηκα. Δεν λέω ότι δοκιμάστηκα οικονομικά, γιατί δεν θέλω να λέω ψέματα, αλλά με έβγαλε από τον ρυθμό μου. Με προβλημάτισε μεν αλλά με κούρασε κιόλας».

Ωστόσο, μιλώντας για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή του αποκαλύπτει: «Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μου είναι σίγουρα η γέννηση της κόρης μου, δεν το συζητώ. Έρχεται στη ζωή ένα πλάσμα το οποίο είναι και η συνέχεια μου. Η πιο άσχημη στιγμή στη ζωή μου είναι ο θάνατος της μητέρας μου. Ενώ ήταν έτοιμη να φύγει από τη ζωή, ήμουν υποχρεωμένος να είμαι εκτός Αθηνών και έπαιξα το βράδυ. Πέθανε, γύρισα στην Αθήνα, έγινε η κηδεία και ξανάφυγα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Όσον αφορά την υπόθεση Λιγνάδη, της οποίας οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, λέει χαρακτηριστικά: «Δεν απαντώ σε αυτά! Κρίνονται οι υποθέσεις αυτές και πρέπει να κάνουμε όλη την αυτοκριτική μας. Τελεία και παύλα».