Βάσω Λασκαράκη: Το ρούχο που επέλεξε να φορέσει τρολάροντας τον καιρό

«Για την ψευδαίσθηση μιας άνοιξης»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Το ρούχο που επέλεξε να φορέσει τρολάροντας τον καιρό

Η Βάσω Λασκαράκη είναι σίγουρα μια από τις πολύ αγαπημένες Instagramers, αφού διαθέτει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο και ταυτόχρονα ρεαλιστικό profile. Οι αναρτήσεις είναι σύνηθες φαινόμενο, όπως και τα σχόλια, που πέφτουν βροχή κάτω από αυτές (Δείτε το post με την Οικονομάκου, που τράβηξε όλα τα βλέμματα).

Έτσι λοιπόν αυτό το Σαββαροκύριακο (19-20/3) μας έδειξε όχι μόνο την στυλιστική της επιλογή αλλά αποφάσισε να τρολάρει και λίγο τον καιρό, που δεν λέει να γλυκάνει. Πιο αναλυτικά η ηθοποιός διάλεξε μια super denim σαλοπέτα, συνδυασμένη με ένα λευκό T-shirt και αθλητικά παπούτσια.

Η denim σαλοπέτα της Βάσως Λασκαράκη

«Καλησπέρα και καλό ΣΚ να έχουμε φίλοι μου, ατελείωτος χειμώνας. Υ.Γ το κοντομάνικο μπήκε έτσι για την ψευδαίσθηση μιας άνοιξης που δεν λέει να ´ρθει κυριολεκτικά και μεταφορικά.»

Η δήλωση της Λασκαράκη για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, όταν την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Πολυκατοικία, για την κόρη της και τη σχέση με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και όχι μόνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τον αγαπημένο της, αφού την κόρη της έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο χώρισαν άσχημα.

«Αφού μου αρέσει η οικογένεια, την αγαπάω, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό για την οικογένεια μας και θα θέλαμε. Αλλά εντάξει δεν τρελαίνομαι ότι είναι να γίνει θα γίνει. Φτάνει να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός και υγιείς όλοι», είχε χαρακτηριστικά με απόλυτη ειλικρίνεια.