The 2night show: Η Κρυσταλλία Ρήγα η αποψινή 21/3 καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The 2night show: Η Κρυσταλλία Ρήγα η αποψινή 21/3 καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά από την συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Καρλάκη στο The 2night show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε (21/3) την Κρυσταλλία στις 24:00. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, την οποία απολαμβάνουμε και στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μιλάει για τα μαθητικά της χρόνια ως «αγοροκόριτσο», για τον λόγο που έκοψε την «καλημέρα» στον καλύτερό της φίλο, και για τα «γαλλικά» που της αρέσει να μιλάει. Επίσης, περιγράφει την εμπειρία της ως κριτής του σόου και αποκαλύπτει ποιος διαγωνιζόμενος έχει γίνει το «alter ego» της. Γιατί νιώθει άβολα στις συνεντεύξεις; Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της ο μικρός Νικηφόρος; Τέλος, η Κρυσταλλία στέλνει το δικό της μήνυμα.

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και ο Πάνος Σταθακόπουλος. Το «χαμογελαστό παιδί» της υποκριτικής, όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, μοιράζεται δυνατές στιγμές της ζωής του. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια στο χωριό, τις γεωργικές εργασίες στα χωράφια, τη φοίτησή του στην Ιερατική Σχολή της Τήνου και τα σχέδια των γονιών του για σπουδές στην Ιταλία.

Περιγράφει τα πρώτα φτωχικά χρόνια στην Αθήνα, το υπόγειο που φιλοξένησε τα όνειρά του και τη δουλειά που έκανε ως μικροπωλητής σε πάγκους, για να πληρώνει τη Δραματική Σχολή. Γιατί αποφεύγει τον γάμο και πώς αντέδρασε όταν κάποτε τον είχε σκεφτεί; Μιλάει με ενθουσιασμό για τον ρόλο του Δημάρχου που ενσαρκώνει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», αλλά και για τους χαρακτήρες του Αρκά στους οποίους μεταμορφώνεται, με μεγάλη επιτυχία, στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου».

Σπάραξε στο κλάμα η Κρυσταλλία Ρήγα με τις 6χρονες που χόρεψαν μπαλέτο

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι πρώτες διαγωνιζόμενες για απόψε 26/02, χόρεψαν μπαλέτο στέλνοντας ένα μήνυμα για την εποχή του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίνα και η Ιωάννα χόρεψαν μία χορογραφία η οποία συγκίνησε όσο τίποτα άλλο την Κρυσταλλία Ρήγα, βλέποντας τις δύο μικρές κυρίες να μαγεύουν με τον χορό τους. (Δείτε επίσης εδώ το το Golden Buzzer της)

Μάλιστα, οι δυο κολλητές φίλες άγγιξαν τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων με την παιδική τους αθωότητα ενώ μέσα από τις φιγούρες τους έδειξαν το μεγαλύτερο πλήγμα που έφερε στους ανθρώπους η πανδημία, την αποξένωση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.