"Δεν τον κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη" - Συγκλονισμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την αποκάλυψη της Μαρίας Καρλάκη

Όσα είπε στο The 2night Show

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Μαρία Καρλάκη, που συμμετείχε και στο ριάλιτι του Big Brother, μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 16/3 για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της στο παρελθόν και η δύναμη της ψυχής της είναι συγκινητική.

Η ίδια δήλωσε πως όταν αποφάσισε να μιλήσει γι΄ αυτό ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να συζητήσει τέτοια θέματα στην έκταση που μπορεί να συζητηθεί σε αυτούς τους καιρούς, αλλά είναι ικανοποιημένη με αυτή της την απόφαση, καθώς έδειξε πως υπάρχει λύση σε τέτοιες καταστάσεις.

Έχει συγχωρέσει τον άνθρωπο που της προκάλεσε τόσο πόνο και αυτό είναι κάτι αξιοθαύμαστο, γιατί δείχνει τεράστια δύναμη, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως έχει προχωρήσει και αφήνει όσα συνέβησαν πίσω της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καρλάκη

«Όταν το είπα ο κόσμος δεν ήταν ο κόσμος να το ακούσει. Γιατί είμαστε πατριαρχική οικογένεια. Χάρηκα που μίλησα για να δείξω ότι υπάρχει λύση. Έχουν περάσει κάποια χρόνια. Ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι θα τρομάξω. Δεν τον κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη να το κάνω.» είπε η Μαρία Καρλάκη

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μέσα μου τον έχω συγχωρήσει. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Θέλω να είναι καλά κι αν τον δω έξω θα του μιλήσω».

«Μπήκε στο καμαρίνι, με έπιασε κι έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο...»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, το πρωί της Δευτέρας 7/2, η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της, ενώ εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό με έναν θαυμαστή, ο οποίος της έβγαλε μαχαίρι.

Η ίδια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ποιο αντικείμενο του Παντελή Παντελίδη έχει κρατήσει μετά από τον θάνατό του.

«Μίλησα για την κακοποίησή μου και χαίρομαι που η κοινωνία μας είναι έτοιμη να ακούει χωρίς να κατακρίνει τις γυναίκες. Είναι πολύ σκληρό να ακούς ότι φταίει η γυναίκα. Δεν το ξεπερνάς, είναι κάτι που θα το σκέφτεσαι μια ζωή», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρλάκη και πρόσθεσε:

«Στα ξεκινήματά μου, είχαν ζητήσει να κόψουν το πρόγραμμά μου στο μαγαζί γιατί έπαιρνα πολλά λουλούδια, κάτι που είχε ενοχλήσει. Μου είχαν ζητήσει επίσης σε άλλο μαγαζί να φοράω πιο προκλητικά ρούχα».

«Είχα κάποτε εμμονικό θαυμαστή. Ερχόταν κάθε βράδυ, βγαίναμε φωτογραφία κι έφευγε. Μια μέρα μπήκε στο καμαρίνι έξαλλος, με έπιασε από τα χέρια, μου λέει “θα γίνεις δική μου” κι έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ήμουν ήρεμη μέχρι να τον πιάσουν οι συνάδελφοί μου και να τον τραβήξουν», σημείωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.