The Masked Singer: Η ανάρτηση "καρφί" του Θοδωρή Μαραντίνη - «Φάε την σκόνη μας...»

Η πρώτη δημοσίευση μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι ένας από τους 4 κριτές του σόου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
The Masked Singer: Η ανάρτηση

Και επίσημα πλέον, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού show του ΣΚΑΙ, The Masked Singer, το οποίο πρόκειται να χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που λίγο νωρίτερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It, και αφού πλέον έχει ανακοινωθεί, αποφάσισε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς του ακόλουθους, μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο επαγγελματικό του βήμα, το απόγευμα της Δευτέρας 21/3, για το οποίο, όπως θα δείτε και εσείς είναι αρκετά ικανοποιημένος και χαρούμενος να ξεκινήσει.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη στο Instagram

«Τρέμε Ηρακλή Πουαρώ..φάε την σκόνη μας Σέρλοκ Χολμς ( και Γουοτσον)…ετοιμάσου μεγάλε Κλουντώ !!!
Η πιο δυνατή ομάδα ντέντεκτιβ έρχεται στον @skaitv.gr να βρει όλα τα στοιχεία και να αποκαλύψει τον @maskedsingergr !!!
Θα πέσει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ .. ΠΟΛΥ ΧΟΡΟΣ .. και θα γίνει της ΑΤΑΚΑΣ…!!
Stay tuned!!», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην ανάρτησή του στο Instagram.

Ο λόγος που η Τάμτα δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή

Η Τάμτα βρισκόταν πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» για τον ρόλο ενός εκ των τεσσάρων κριτών του σόου, όμως, τελικά αυτό δεν θα γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτυχημένη τραγουδίστρια θεωρούνταν από πολλούς φαβορί για τη θέση, με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya να είναι ιδιαίτερα «θερμοί» μαζί της. Φαίνεται όμως ότι οι τελικές λεπτομέρειες -ανάμεσα σε αυτές και οι οικονομικοί όροι- αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για την Τάμτα και τον ΣΚΑΪ, με τη συμφωνία να μην έρχεται εις πέρας…

Τι είναι το Masked Singer

Το Masked Singer έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το κανάλι του Φαλήρου να επενδύει στη prime time για αυτόν τον πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό διαγωνισμό μεταμφιέσεων. Αν το έχεις πετύχει στην αμερικανική εκδοχή του σίγουρα θα έχεις κολλήσει και .όχι άδικα μιας και βγάζει αρκετό γέλιο.

Πρόκειται για ένα μουσικό show όπου οι διαγωνιζόμενοι είναι μόνο celebrities, από ηθοποιούς μέχρι influencers, και πάνε να τραγουδήσουν μπροστά στην κριτική επιτροπή μεταμφιεσμένοι από πάνω μέχρι κάτω. Έτσι, η κριτική επιτροπή καλείται με ερωτήσεις όπως «έχεις γίνει εξώφυλλο σε περιοδικό», «έχεις βγάλει τραγούδι τον τελευταίο χρόνο», να μαντέψουν ποιο πρόσωπο βρίσκεται μέσα στη στολή