"Σας διαβεβαιώνω ότι..." - Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε τι έχει αλλάξει πάνω της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Μαρία Κορινθίου, η οποία λίγο καιρό πριν μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή 20/3 την μεγάλη αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή της και την οποία οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν άφησαν να περάσει απαρατήρητη.

Η ηθοποιός ανέφερε πως το κοινό της το τελευταίο διάστημα την ρωτάει συνεχώς είναι αυτό που έχει αλλάξει πάνω της. Η απάντησή της είναι πως η αλλαγή δεν είναι εμφανισιακή, αλλά είναι εσωτερική, καθώς έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και αυτό της έχει προσφέρει πολλά οφέλη.

Η αλλαγή στη ζωή της Μαρίας Κορινθίου

Η 42χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Με ρωτάτε τελευταία τι έχει αλλάξει επάνω μου. Σας διαβεβαιώνω ότι ουσιαστικά δεν είναι επάνω μου, αλλά μέσα μου…….Προσέγγιση, πεποίθηση ζωής, φως, αγάπη, αφθονία, ευγνωμοσύνη …..βασικές λέξεις για τον πλούτο της ψυχής. Όταν μάθει κανείς πως λειτουργεί το υποσυνείδητο, αποκτά αυτοπεποίθηση.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι κάθε φορά που το υποσυνείδητο σας δέχεται μια ιδέα, αρχίζει αμέσως να υλοποιείται. Χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό όλες τις δυνάμεις που διαθέτει και θέτει σε ενέργεια όλους τους νοητικούς και πνευματικούς νόμους του Είναι σας. Αν τον χρησιμοποιείτε εποικοδομητικά, φέρνει καθοδήγηση, ελευθερία και ψυχική ηρεμία. Έτσι για να μοιραστώ μαζί σας μία όμορφη, ήρεμη Κυριακάτικη ημέρα."

Έτρωγε μόνο... - Πώς έμεινε μισή σε κιλά

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια γυναίκα με όλη την σημασία της λέξης. Όμορφη, σέξι με ζουμερές αναλογίες! Το όνειρο κάθε άνδρα... Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει αρκετά κιλά (δείτε εδώ την νέα της εικόνα) και όλοι αναρωτιόμασταν πως το κατάφερε αυτό μιας και πλησιάζει το καλοκαίρι και μπαίνουμε σιγά σιγά σε πρόγραμμα...

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της μεταξύ άλλων ερωτήσεων οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν και στην απώλεια βάρους της. Εκείνη πάντα χαμογελαστή αποκάλυψε πως δεν ανέβαινε ποτέ σε ζυγαριά και δεν ακολουθούσε ποτέ κάποια διατροφή αλλά μετά τον κορωνοϊό που κατάλαβε πως πήρε απότομα περισσότερο βάρος από ότι έπρεπε μπήκε σε μια διαδικασία απώλειας βάρους.

Θέλοντας να τα χάσει γρήγορα και σωστά ακολούθησε την πρωτεϊνική δίαιτα, έτρωγε δηλαδή μόνο κοτόπουλο και σαλάτα.