"Ήταν η μόυσα μου..." - Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εξομολογείται για την Μαίρη Συνατσάκη

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, την Δευτέρα 21/3 και μίλησε για την "παραβίαση" της ιδιωτικότητας της ζωής του από τους δημοσιογράφους, αλλά και για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, για την οποία έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως τον πρώτο καιρό που βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας δεν είχε αντιληφθεί πως οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ είχαν δικαίωμα να "τραβάνε" στιγμές από την προσωπική του ζωή, ενώ υπήρξε και μία φορά κατά την οποία αντέδρασε πολύ έντονα όταν οι παπαράτσι τον φωτογράφιζαν σε έξοδό του με την κοπέλα του.

Για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως εκείνη ήταν ο λόγος που ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία και κατάλαβε την αγάπη του γι' αυτήν.

Η εξομολόγηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για την Μαίρη Συνατσάκη

«Δεν το αναγνώριζα, δεν καταλάβαινα τον κιτρινισμό των πραγμάτων. Είναι λίγο περίεργο, μέχρι να το συνειδητοποιήσεις και να το καταλάβεις. Δεν καταλαβαίνεις τι δικαίωμα έχει ο άλλος, πάνω σου, στην προσωπική σου ζωή», είπε αρχικά.

«Θεωρούν ότι έχω γίνει διάσημος από τη Συνατσάκη»

Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» την Κυριακή 14/3, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παίζοντας το παιχνίδι «Θα σου Βάλω Κουλούρα», με τον Μίνω Θεοχάρη ανέφερε την μεγαλύτερη πικρία του από τα media, η οποία είναι βασισμένη πάνω σε μία παρεξήγηση.

Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε βρεθεί στο στόχαστρο και όλοι είχαν μια γνώμη για εκείνον, μετά την φάρσα για βόμβα που έκανε στο θέατρο που εργάζεται. (Δείτε εδώ τι έγινε όταν έφτασε η αστυνομία)

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το celebrity crush του, αλλά και το πιο τραγελαφικό γεγονός που του συνέβη την ώρα που βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι. «Όταν ήμουν 12 χρονών ήμουν ερωτοχτυπημένος με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει είναι το σκηνικό με τη βόμβα στο θέατρο. Εκεί και αν ντρέπομαι… Ήταν ένας χαβαλές της στιγμής και εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός.

Όσον αφορά την μεγαλύτερη παρεξήγηση που έχει γίνει προς το πρόσωπό του τόνισε: «Κάποιοι θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της πρώην σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη ή έχει γίνει παρεξήγηση σχετικά με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και τη σεξουαλική μου ταυτότητα».

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκάλυψε πως αν και δεν συμπαθεί πολύ κόσμο, τους ακολουθεί επειδή είναι κουτσομπόλης. «Δεν συμπαθώ όσους ακολουθώ στο Instagram. Είμαι πολύ κουτσομπόλης, ακολουθώ τους πάντες».