«Ο μόνος που φυλακίστηκε και...» - Η σπόντα της Έλενας Ακρίτα και η αναφορά στον Λάκη Γαβαλά

Η ανάρτηση στο Facebook

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Ο μόνος που φυλακίστηκε και...» - Η σπόντα της Έλενας Ακρίτα και η αναφορά στον Λάκη Γαβαλά

Η Έλενα Ακρίτα, η οποία φημίζεται για την δημόσια θέση που παίρνει μέσα από τα social media της και τα "τσουχτερά" σχόλια τα οποία κάνει, το μεσημέρι της Κυριακής 21/3 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που αναφερόταν στον Λάκη Γαβαλά.

Πιο συγκεκριμένα, και ενδεχομένως εξαιτίας της κόντρας της με τον Μένιο Φουρθιώτη, η ίδια άρπαξε την αφορμή και θέλησε να υποστηρίξει τον αγαπημένο σχεδιαστή για την περίοδο στην οποία βρέθηκε στην φυλακή κάνοντας μια αινιγματική ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Τελικά ο μόνος που φυλακίστηκε και πληρώνει τα χρέη του είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Για αυτό τον αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα με τον σχεδιαστή να απαντάει: «Έλενα μου αγαπημένη...Η φυλακή μου είναι η παντοτινή πειθαρχία μου...Με συγκίνησε αυτή σου η τοποθέτηση...»

Η σπόντα της Έλενας Ακρίτα για τον Λάκη Γαβαλά

Πέταξε τα "καρφιά" της και στον Σάκη Ρουβά

Χαμός έγινε το πρόσφατα έπειτα από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου, στο "Χαμογέλα και πάλι". Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα, και το τι ακολούθησε ομολογούμε πως δεν το περίμενε κανείς.

Oι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την κόλαση που περνάει ο φίλος του Δημήτρης Λιγνάδης, η στήριξή του στον σκηνοθέτη που γνωρίζει και αγαπάει από τη συνεργασία τους και τη βοήθεια που του έδωσε, έφεραν μία θύελλα αντιδράσεων στα social media εναντίον του τραγουδιστή και παρουσιαστή καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την τεράσια οργή του κόσμου αλλά και πολλών διασήμων και ατόμων της τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο μετά, στον αέρα της εκπομπής, σχολίασε το γεγονός και τοποθετήθηκε, καθώς έλαβε άπειρα μηνύματα επίθεσης προς το πρόσωπο της, εξαιτίας των δηλώσεων του τραγουδιστή.

Ένα από τα δημόσια πρόσωπα που τοποθετήθηκαν επί του θέματος κατά των δηλώσεων του τραγουδιστή ήταν και η Έλενα Ακρίτα, η οποία δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ένα τέτοιο γεγονός και έκανε το δικό της - προφητικό- σχόλιο μέσω του Facebook.

«Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε», έγραψε η δημοσιογράφος και συγγραφέας με την ανάρτηση να παίρνει πολλές χιλιάδες θετικές αντιδράσεις και σχόλια.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα