Πόλεμος Ουκρανία: Οι ευχαριστίες του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στον Ashton Kutcher και την Mila Kunis

Ήταν οι πρώτοι που έστειλαν βοήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόλεμος Ουκρανία: Οι ευχαριστίες του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στον Ashton Kutcher και την Mila Kunis

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis μόλις ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας έσπευσαν να βοηθήσουν την Ουκρανία δωρίζοντας 35 εκατομμύρια δολάρια για τα θύματα.

Ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος δήλωσε την επιθυμία του για συνάντηση με τον Πούτιν λίγες μέρες πριν, θέλησε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι και να τους ευχαριστήσει για την κίνησή τους μέσω βιντεοκλήσης, ενώ έγραψε στο Twitter πως Mila και Ashton συγκαταλέγονται στους stars που πιστεύουν στον ουκρανικό λαό.

Η βιντεοκλήση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι με την Mila Kunis και τον Ashton Kutcher

Κίνηση ανθρωπιάς από τον David Beckham - Παραχώρησε τα social media του σε Ουκρανή παιδίατρο

Η έκρυθμη κατάσταση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία έχει ευαισθητοποιήσει πολλούς Έλληνες αλλά και ξένους celebrities, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν με όσα μέσα διαθέτουν την κατάσταση και τους συνανθρώπους τους.

Μετά την Gigi Hadid και την κίνησή της, σειρά πήρε και ο David Beckham, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει ότι θα παραχωρήσει το προφίλ του στην ιατρό επικεφαλή ενός περιγεννητικού κέντρου στο Χάρκοβο, ενώ, μάλιστα, ξεκίνησε και κάποιες δωρεές οι οποίες αποσκοπούν στο να βοηθήσουν τα νεογέννητα που προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο προφίλ του αριθμεί πάνω από 70 εκατομμύρια ακολούθους και είναι και πρεσβευτής της UNICEF, πέρα από την εξαιρετική πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Γεια σε όλους, παραδίδω το Instagram μου στην Iryna, την επικεφαλής του Περιφερειακού Περιγεννητικού Κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας όπου βοηθά εγκύους να γεννήσουν με ασφάλεια. Χάρη στις δωρεές σας, οι γεννήτριες οξυγόνου που έχουν φτάσει εδώ βοηθούν τα νεογέννητα να επιβιώσουν κάτω από φρικτές συνθήκες», έγραψε στην ανάρτησή του ο David Beckham.