Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Μεξικό - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της

Δείτε τις όμορφες στιγμές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Μεξικό - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που λίγο καιρό πριν βρισκόταν στο Μεξικό και γι' αυτό την "έκραξε" μέχρι και η Καινούργιου, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες της από τις ξέγνοιαστες στιγμές της εκεί, κάνοντάς μας να ταξιδέψουμε κι εμείς!

Το στυλ της είναι από μόνο του θέμα για σχολιασμό, ωστόσο τα χρώματα και τα τοπία που μας δείχνει μας μαγεύουν και μας δίνουν μία μικρή γεύση από την ομορφιά αυτής της πόλης.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το Μεξικό

Μεξικό

Η Παπαγεωργίου στο Μεξικό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα στο Μεξικό

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το Μεξικό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Μεξικό

Η απάντηση όλο νόημα μετά τις αντιδράσεις για τα ταξίδια της εν όψει πολέμου

Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και έχει τελειώσει το Style me up και έχει επικεντρωθεί στην διασκέδασή της.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, η Ηλιάνα έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της στα social media, ωστόσο φαίνεται πως έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ζενεβιέβ Μαζαρί έριξε τα «καρφιά» της για τα ταξίδια και τις αναρτήσεις της Ηλιάνας (διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια ακόμα φωτογραφία από το ταξίδι της στην Τζαμάικα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Από την Πάτρα με αγάπη! Twitter I see you».

undefined