Κραυγή αγωνίας για την Ασημίνα Ουστάλλι - Δραματικές ώρες για την πρώην παίκτρια του MasterChef

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κραυγή αγωνίας για την Ασημίνα Ουστάλλι - Δραματικές ώρες για την πρώην παίκτρια του MasterChef

Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef αλλά την αγαπήσαμε για την μοναδική της παιδικότητα αι ευγένια προς τους συμπαίκτες της. Ο λόγος για την ξανθιά πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Ασημίνα Ουστάλλι. (Δείτε την πως είναι σήμερα). Η μαγείρισσα αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πλαστική στην μύτη της, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελε.

Το πρόβλημα της υγείας της Ασημίνας Ουστάλλι

Η Ασημίνα ταλαιπωρείται ακόμη απο την αποτυχημένη πλαστική στην μύτη και όπως δηλώνει και η ίδια, ακόμα και μετά από δύο χειρουργεία, «δυσκολεύεται να ανασάνει».

«Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω, δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολύ υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς», ανέφερε η Ασημίνα Ουστάλλι σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Σε παλιότερες δηλώσεις της σχετικά με τις δύο πρώτες επεμβάσεις στη μύτη, η Ασημίνα είχε δηλώσει: "Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι. Ζορίζομαι ακόμα και τώρα.

Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου. Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά».

Η φωτογραφία της Ασημίνας που έριξε το Instagram

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι «MasterChef» μπορεί να μην έφτασε έως το τέλος όμως αναμενόμενο ήταν να αφήσει το δικό της στίγμα όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και δυνατοτήτων.

Η Ασημίνα Ουστάλλι δυο χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει και πολύ καθώς συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή. Η chef μετά από μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της, πήγε παραλία και απόλαυσε τις βουτιές της επιλέγοντας εντυπωσιακό μπικίνι.