Γιάννης Μπέζος: Σε πασίγνωστη σειρά θρίλερ τη νέα σεζόν - Ο ρόλος έκπληξη

Ανυπομονούμε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γιάννης Μπέζος: Σε πασίγνωστη σειρά θρίλερ τη νέα σεζόν - Ο ρόλος έκπληξη

Ο πασίγνωστος και αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν είχε προγραμματίσει κάποια τηλεοπτική δουλειά, κάτι που όπως φαίνεται άλλαξε!

Έπειτα από την Μαίρη Χρονοπούλου, τελικά και ο Γιάννης Μπέζος δέχτηκε την πρόταση και θα βρεθεί ανάμεσα στους ταλαντούχους ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν τη νέα σεζόν του Έτερος Εγώ!

Ο Γιάννης Μπέζος στη νέα σεζόν του Έτερος Εγώ

Ύστερα από δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον Σωτήρη Τσαφούλια, θα παρακολουθήσουμε τον σπουδαίο ηθοποιό ανάμεσα στο υπόλοιπο αξιέπαινο καστ στον νέο κύκλο της σειράς όπως τη Μαριάννα Τουμασάτου, το Μιχάλη Ιατρόπουλο, Αντίνοο Αλμπάνη, Κρατερό Κατσούλη και άλλους.

Ο Γιάννης Μπέζος στη νέα σεζόν του Έτερος Εγώ

Η αποκάλυψή του για τις κριτικές του «Έτερος Εγώ» - «Φάγαμε πολύ ξύλο...»

Στον καναπέ του «Dot.» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/1 ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος πρόσφατα είχε ασκήσει πολύ ισχυρή κριτική στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι όπως το Survivor. Ο παραγωγός αναφέρθηκε στην δουλειά του αλλά και στην επιτυχία της σειράς «Έτερος Εγώ».

«Η ιδιότητα που προτιμώ είναι του σεναριογράφου» είπε και εξήγησε ότι παράλληλα ασχολείται με τα ναυτιλιακά. «Ο πατέρας μου μου είπε όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω σκηνοθέτης “πάρε ένα χαρτί να εξασφαλίσεις τη φασολάδα”. Άνοιξα ένα ναυτιλιακό γραφείο που πήγε πολύ καλά. Η καλλιτεχνική μου ιδιότητα με βοήθησε να υποδυθώ τον ρόλο του επιχειρηματία. Δεν είμαι σκληρός σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να αγριέψω. Μόλις εξασφάλισα στην οικογένειά μου μια ευμάρεια ασχολήθηκα με τα καλλιτεχνικά γιατί το χρωστούσα στον 15χρονο εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας και πρόσθεσε:

«Γυρνάω μόνος μου τις σκηνές που μου κόβει η παραγωγή λόγων μπάτζετ. Το “Έτερος εγώ” ήταν το πρώτο σενάριο που έγραψα. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο μετά τα πρώτα “χαστούκια” από τις κριτικές. Ήταν μια καλή προσγείωση. Δεν περιμένω να μάθω από άλλους τις παθογένειες των ταινιών μου

Δείτε όλη την συνέντευξη του Σωτήρη Τσαφούλια: