Ο Νίκος Μπάρτζης απασφάλισε για τη σχέση του με τον Τζέιμς και την Βέλλη - «Περισσότερο μιλάω με...»

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μπάρτζης απασφάλισε για τη σχέση του με τον Τζέιμς και την Βέλλη - «Περισσότερο μιλάω με...»

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22/3 στο πλατό του Happy Day και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση του με πρώην αγαπημένους φίλους του από το Survivor. Ο τότε μαχητής έχει να θυμάται καλές και κακές σχέσεις, που απέκτησε από το reality επιβίωσης.

Σήμερα ωστόσο και έχοντας περάσει ένας χρόνος εκτός παιχνιδιού, τον βλέπουμε να τα «σπάει» στα μπουζούκια με παίκτη, που ήταν στα μαχαίρια και να μην μιλάει με τους τότε κολλητούς του. Πιο αναλυτικά όπως δήλωσε, με τον Τζέιμς έχουν κρατήσει τα πολύ τυπικά και με την Βέλλη σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά όχι όπως στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη

«Δεν κάνουμε παρέα με τον Τζέιμς. Εχθρούς δεν έχουμε, με όλους καλά. Έχουμε περάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Περισσότερο μιλάω με τον Ηλία Μπόγδανο. Με έχει βοηθήσει κιόλας. Επαγγελματικά πράγματα δεν κοιτάγαμε, δεν με ένοιαζε ποτέ εμένα η τηλεόραση. Δεν ξέρω τι κάνει και ο καθένας καθένας κοιτάει τη δουλειά του. Τον είδαν χθες, προχθές κάποιοι, είπαμε ένα γεια και ok», δήλωσε αρχικά και σε ερώτηση για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη και συνέχισε:

«Μιλάμε… Στο παιχνίδι γνωριστήκαμε, ok. Όταν βγαίνεις έξω από το παιχνίδι και έχεις να δεις ανθρώπους πέντε μήνες, είναι δύσκολο. Ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα γιατί δεν είχα συνηθίσει».

Το σχόλιο καρφί του Τζέιμς για τη φιλία Μπάρτζη - Παππά

Τον Τζέιμς Καφετζή εντόπισε η κάμερα του Super Kατερίνα στα γυρίσματα του video clip του Χάρη Βαρθακούρη και όπως ήταν φυσικό, ερωτήθηκε για την φημολογούμενη φιλία Μπάρτζη - Παππά.

Είναι γνωστό πως η 3αδα του Survivor 4 (Βέλλη - Μπάρτζης -Τζέιμς) έχει αναδιαμορφωθεί καθώς τελευταία παρατηρούμε και άλλα οξύμωρα στους πρώην παίκτες του reality.

Η επική έξοδος του Νίκου Μπάρτζη και του Αλέξη Παππά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με τα επακόλουθα videos προκάλεσε μεγάλο ντόρο.

Την απάντηση του σε όλο αυτό το σκηνικό περιμέναμε να δώσει και ο Τζέιμς Καφετζής, αφού όπως ανέφερε δε θέλει ούτε κατά διάνοια να πιστέψει περί συμφιλίωσης, αλλά για τυχαία συνάντηση...Εμείς πάντως άλλα είδαμε..!

«Θα του πω γεια σου Παππά, γεια σου Παππά… πάμε για ποτά! Δεν νομίζω ότι υπήρξε συμφιλίωση απλά ήταν στο ίδιο μέρος και έβγαλαν φωτογραφίες. Έπρεπε να πάω τον Αλέξη στο Κολοσσαίο».