Η Φαίη Ξυλά αποκαλύπτει πως ανακοίνωσε τον χωρισμό στο γιο της: «Υπήρχε η ένταση του...»

Πως είναι σήμερα οι σχέσεις με τον Βασίλη Μίχα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Φαίη Ξυλά αποκαλύπτει πως ανακοίνωσε τον χωρισμό στο γιο της: «Υπήρχε η ένταση του...»

Η Φαίη Ξυλά έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 22/3 και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στον γιο της αλλά και στη διαχείριση του χωρισμού από τον πρώην άντρα της. Είναι γνωστό πως η ηθοποιός υπήρξε ζευγάρι στη ζωή με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο και απέκτησε ένα γιο.

Παρ' όλο που δεν ήταν έτοιμη να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, της συνέβη και σήμερα δηλώνει να είναι εκείνος η προτεραιότητα της στη ζωή. Ασφαλώς δεν σταμάτησε ποτέ την τέχνη του θεάτρου, που τόσο αγαπάει καθώς θα πρέπει να εργάζεται για να αναθρέψει το παιδί της. Προσπαθεί να τα συνδυάζει λοιπόν και εκείνος τη θαυμάζει πολύ για αυτό.

Oι δηλώσεις της Φαίης Ξυλά για τον χωρισμό και τον γιο της

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζω τον χρόνο ανάμεσα στο παιδί και τη δουλειά, αλλά το παιδί μου είναι προτεραιότητα. Ο γιος μου έρχεται στο θέατρο. Μου κάνει πολύ ωραία κομπλιμέντα και μου έχει πει πως είμαι πολύ καλή όταν παίζω»
«Ήταν εύκολο να κρατήσουμε καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό, δεν υπήρχε κάποιο απωθημένο, δεν κάναμε κάτι κακό ο ένας στον άλλον. Υπήρχε η ένταση του χωρισμού αλλά μετά βρήκαμε τις ισορροπίες μας. Τον εκτιμώ, μας δένει η αγάπη για το παιδί».
Όσο για το πώς μίλησαν στο παιδί για το διαζύγιο; «Είπαμε για τον χωρισμό από την αρχή», απάντησε.

«Η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος»

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 24/10 στην εκπομπή της Άση Μπήλιου «Star System» όπου μίλησε για διάφορα γεγονότα της ζωής της αλλά και για την σειρά που πρωταγωνιστεί στο STAR «Έρωτας με διαφορά».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο μητρότητα και στον γιο της, Πάρη. ΜάλιΣτα, η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως η πρώτη της εγκυμοσύνη της δεν είχε αίσιο τέλος.

«Ο γιος μου σήμερα είναι έξι ετών πια, πάει σχολείο, στην πρώτη δημοτικού και είναι… πολύ καλός μαθητής! Τα περισσότερα παιδάκια που είναι μαζί με τον γιο μου ξέρω πως βλέπουν και το σίριαλ γιατί αρέσει πολύ σε αυτές τις ηλικίες.

Μάλιστα εάν τύχει να με αναγνωρίσει κάποιος στον δρόμο, ο γιος μου πετάγεται και με παρουσιάζει. Γενικά καμαρώνει και δεν έχει δει αρνητικά την αναγνωρισιμότητα ούτε τον έχει επηρεάσει κάπως. Δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου μητέρα πριν μείνω έγκυος, Ήταν η δεύτερη μου εγκυμοσύνη ο Πάρης.

Από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος, με το που έμεινα έγκυος ένιωσα ότι είμαι μαμά. Πριν ούτε καν υπήρχε στη σκέψη μου ότι θα ήθελα να κάνω παιδί. Φυσικά όταν ήρθε ο Πάρης, που ήταν και η δεύτερη φορά, τον ήθελα πολύ».